• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda ne eksik?

Hayatim çok Rutin Işe Git Eve Gel Ayni şeyler.aslinda Paylaşacak Konuşacak Gülecek Okadar çok Enerji Varki Içimde Ama Bunlari Yapacagim Güvenli Kimseler Yok çevremde.hayatimdaki Eksikli Güvenli,samimi Bir çevrem Olmamasi:(

çok uzun zaman önce yazmışım bunu.
ve yine aynı şeyleri yaşıyorum
güvenecegim
içimi şöyle açık açık anlatacagım kimsek yok

artık eşim var ilk evlendiğimizde çok temkinli davranıyordum kızlar
diyorum ya yaşadıgım olumsuzluklar böyle olmama sebep oluyordu kızlar.

ama baktım böyle olmayacak
güvenmem lazım
aslında içimdekileri tam anlatamıyorum
bir anlatsam rahatlıyacagımda.

annem babam kardeşlerim var ve onları tanıma fırsatım oldu.bir adım ve soyadım var. nerden geldiğimi biliyorum.gözlerm kulaklarım ellerim ayaklarım var. sağlıklıyım koşabiliyorum gülebiliyorum,ağlayabiliyorum, nefes alabiliyorum,hissedebiliyorum,bulutları seyredip neye benzediklerini söyleyebiliyorum, bunun için yeteri düzeyde zekam var, uyuyabiliyorum ve bu sabah uyandım yine bugünü göremeyecek bir sürü insandan daha şanslıyım. her sabah kahvaltı yapabiliyorum ve her akşam karnım tok giriyorum yatağıma. kalabilrceğim bir evim var. binlerce insanın sahip olmadığı şeylere sahibim belki de. milyonlarca insanın yapma fırsatı olmadığı şeyleri yaptım.cebimde param var. canım çikolata çekerse gidip alabiliyorum. korkularım var onları yenmeye çalışırken çok şey öğreniyorum.sevmeyi sevilmeyi tattım. aşkı reddedilmeyi platonik olmayı tattım. bir sürü arkadaşım var. okula gittim. öğretmenlerim oldu. üniversitede okuyorum. sayamayacağım bir sürü şey var. ve ben biliyorum ki bunları yaşayamayan milyonlarca insan var...ve evet eksiklerim de var ama ben onları seviyorum bana insan olduğumu hatırlatıyorlar. teşekküler tanrım bana bütün bunları verdiğin için...

Ne güzel yazmıssın,, kaydirigubbakcemile3

Back