• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

Aksam çekilen resimlerde daha acik ve hos görünüyor.Kanaatimce bu renk sizi huzursuz edecek eşinle.En iyisi tekrar boyatin cunku gündüz cekilen resimlerde oldukca koyu görünüyor.Zevk meselesi.Aslinda mobilya seciminiz de bu rengi kaldirir ama demekki esiniz ısınamadı.Ben olsam 500 e acimam boyatirim.Bir nacizane tavsiyem su ki asla bitmemis birşeyi satin alamam mobilya olsun ev olsun ya da bir esyamda degisiklik vs dahi yapamam cunku sonucu begenmezsem asla sindiremem.Boyada da karisim tercih etmem .Siz de benim gibi yapin :)

Bence bir iki sene kullanılabilir. Spotlar açıkken göze batmıyor renk. 500 tl az para değil ki ikinciye boyanacak yazık paraya.

Gayet fesh gözüküyor çok kötü şartlarda yaşayanlar var bence şükür edin halinize allah başla dert vermesin

Gayet fresh gözüküyor çok kötü şartlarda yaşayanlar var memlekette, bence şükür edin halinize allah başla dert vermesin

Güzel olmuş.. ama sanki biraz sıcaklık gerek.. kırmızı gibi sıcak tonlarda dekorasyon yaparsanız mobilyalarınız ile uyumu arttırabilirsiniz..

Back
X