• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatın veya yaşamın amacı gerçekten var mı?

İslamiyet’te tekrar bedenlenmek diye bir şey yok. Cinler ve insanlar ibadet etsinler diye yaratılmıştır. Çoğu kişi yaşadığı beyinsel hastalıkları deneyim sanıyor. Bilim ilerledikçe zaten bu çözülür. Şu an ben bazı rüyalarda uyanıyorum,şok oluyorum.Bu rüya diye rüyamda kendimi telkin ediyorum.Aşırı gerçekçi rüyalar görüyorum mesela. Psikoloğum derin uykuya dalamadığım için olduğunu söyledi. Ben bu astral seyahat benzeri şeyleri ,üçüncü gözdür bilmem ne denilen çoğu şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum bu bir hastalık.İletişim kurduklarını söyledikleri ,adına kimi zaman uzaylı falan dedikleri de cinler. Böyle internette görüyorum yok ruhun yolculuğuna yardım eden falan. Hasta bu kişiler arkadaşlar. Bunlara inanmayın. Kandıran kanan ve kandırılan zavallı insanlar. Hepsinin tedavi olması gerekiyor.
ben rüyalarımda genelde olacak olayları olduğu gibi görebiliyorum ama her zaman yok rüya ile amel edilmez diyorum. ama oluyor sonuçta rüyalarında sırrı vardır...

Evet bana da hep derler rüya ile amel edilmez diye. Bir ilim olduğu gerçek Yusuf as da hapisteyken iki kişinin rüyasını yorumlamıştı kuranda geçiyor. Ama rüyalar bazen de salih olmayabiliyor.

evet herşey olabilir dünya ve evren yaratılış hep bir sır. Bilinmeyen hakkında bu kadar kesin konuşmak başlı başına yanlış değil mi?
Benım başlı başına yanlışım beni ilgilendiriyor işte.
O yuzden vurguluyorum siz arastırın ben sapmışsam kendi başıma sapmış olayım diye

Sizi zorla sacınızdan tutup buna İman edin diye sürüklemedim heralde 🤣iyi misiniz?

Hayatın anlamlı bir amacı yok. Kısa süreliğine buradayız. Yaşa gitsin

uzaylılara da cin dersek bilmediğimiz her varlık cin midir?
Dünya da 18 bin alem var insanlar ve cinler bizim bildiğimiz alem
kırmızı kan (insanlar)mavi kan vs. Derin ve sırlı mevzular bunlar
Uzaylılar gerçekten var mı bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmiyor başka bir alemden başka türde varlıklar vardır elbet ama biz göremeyiz aklı sır da ermez 18bin aleme

Şu sıralar üzerine çok fazla düşündüğüm yaşam bana artık çok cazip gelmiyor. Hayatım boyunca kalın kafalı oldum ne ders ne işte gözüm oldu hayatımda hep sefa sürdüm hep aşkın peşinden koştum. Asla adam akıllı hayatıma yön vermek bile aklıma gelmedi. Şuan uzattığım üniversitemi bitirmeye çalışıyorum. Hayatımda garsonluk vs. Dışında bir işte de çalışmadım. Sağlık sigortası dışında sigortam bile olmadı...

Hayatı boşa yaşadığımı düşünmek kafamı yerden yere vurmak isteğimi artırıyor. Artık nasıl hareket etmeliyim?
Artık kendime neler katmalıyım gerçekten yaşam amacımı sadece erkekler üzerine inşa etmişim. Ne çevremde örnek alabileceğim biri var ne de bana yol gösterecek biri var... İnsan nereden başlamalı? Hayatımın elimden kaydığını bu yaşıma kadar kendime bir kere Ne yapmak istediğimi de sormamışım.
Geldim geldim. İnsanın anlam arayışı kitabınızı okudunuz mu

Back
X