• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatın veya yaşamın amacı gerçekten var mı?

Bana kalırsa Sende uyanış başlamış arkadasım
Biraz ustune gıdersen gecmıs yasamlarını hatırlaman muhtemel, ya da Suan ki iç içe gecmıs yasamları gormen kalp gozunun acılması muhtemel 🩷
Çok farklı hislerim var ama kelimelere dökemiyorum ve bu konular beni cezbediyor

Ruh tekamülünü tamamladığı zaman dünya ya yeniden bedenlenmiyorsun, gelmiyorsun yani.
Ruhun bu dünya da görevini tamamlamış oluyor ve artık dünyalık işi kalmıyor. Bu aşama da kimilerine göre tekamülünü tamamlamış bir ruh sonsuza kadar geldiği hiçliğe gidiyor veya cennet dediğimiz boyuta ulaşıyor

Her ruhun bu dünya da öğrenmesi gereken dersleri sınavları vardır. Dünya ya tekrar bedenlenmek zordur. Çünkü dünya Tanrı/ Allah tarafından imtihan olarak yaratılmıştır.

O yüzden ruh bu dünya da yaşarken tekamülünü tamamlaması gerekir, tekrar bedenlenmemesi için. Misal bu dünya da kınadığın her şey mutlaka bir sonra ki hayatında başına gelir ya da ahiret boyutunda cezasını çekersin. Çünkü İslam dahil bir çok inançta "kınayan sınanır" anlayışı vardır.

İslamiyette çoğu âlimlere göre ruh, kıyamet kopana kadar Allah tarafından çoğu kez yeniden bedenlenir, ruhu tekamülünü tamamlasın diye. Her bedenlendiğinde önceki hayatından
getirdiği günahları da üzerinde kalır.

Eğer ki ruh bu dünya da bazı şeylerin farkına varmışsa, ruhu tekamülünü hatırlatması için uyanış yaşamış demektir.

Tabi bu anlattıklarım biraz daha tasavvuf ve spiritüalizm gibi konularla ilgilenenler için. Bilimsel olarak böyle bir şey yoktur. Yine de inanmak isteyen inanır.
Boyut kapılarını kabul eden bilim bunu da kabul ediyor
Ki zaten kabul ettikleri için epifiz bezimize saldırılıyor
HATIRLAMAYALIM YETER Ki
İstedikleri bu

Mihrimah merhaba

Dunyaya çok kez geldık
Gecmıs yasamlarımız var
Bazılarımız bunu hatırlıyoruz
Hatırlamayanlar olarak epifiz bezimizi kötü duygulardan özellikle ego ve kinden arındırabılırsek bizlerde hatırlayabılecegız (neydik nerden geldik kimdik kimin nesiydik gecmıs yasamlarımızda...)
*Ruh geliş amacını hatırlayana kadar *tekamülünü tamamlayana kadar
*yani geliş amacına Hızmet edene kadar diriltilecek

Cehennemde onlara bedenler giydirip yakacagız derileri dökülecek yeniden giydirip ateşe atacağız dıye bı hadiseden bahsediliyor ya hani. Cehennem bizlerin gelıs amacımızı da hatırlayana dek Dunyaya bedenlenip gonderılmemız aslında...burada yaşarken çektiğimiz acılar cehennemin ateşi. Bıze bu şans elli bin kez verılecek Bi annenin evladına sureklı şans vermesi bagrına basması gıbı Bi merhamet aslına bakıldığında bu.
Kı bence adilde bı sistem.
Hatırladığında Hızmet ettıgınde sonsuz cennetin kapıları açılıyor yani birdaha gelmeyeceksin.
Kıyamet herkes elli bin döngusunu tamamladıgında kopacak

Mesela birisinden Aldıgın kötü enerji
Hıc tanımazken... İçim almadı duygusu...
Acaba gecmıs yasamlardan bı zararını gormus olabılırmısin?

Ben Cok ınanıyorum yeterli değilim aydınlanamadım, hatırlamak için ne gerekiyorsa yaptığım zaman Cok sacma bı sekılde yıldızlarla dolu bı gökyuzu görüyorum. Ama Hepsı bu kadar..ilerleme yok
Ben bu gelısımde de aydınlanamıcam galıba😅
olsun yıne dogarım bu kezde başka bir bedende başkasıyla sevısırım 🤭konu hep seks cunku😅
(şakaydı bu kısım)

Ben aklını karıştırmış olmam ınsallah,benım dışımda bı yerlerden mutlaka arastır derim
Ben tamamlanmış degılım cunku ve sapmışsam da kendı basıma sapmış olmak ıstıyorum, Allah sebep olmaktan esirgesın🙏
Merhaba tekamül konusunda bana da fikir verir misiniz ?
Mesela ben yaşamayı çok seviyorum. Şu an dünyaya tekrar tekrar gelme fikri bana çok cazip geldi. Tamamlanıp bir daha dünyaya gelmemek biraz korkutucu geldi. Ben acı çeksem de hayattan umudu kesilmeyen biriyim. Mesela dün felaket bir diş ağrısı çekiyordum. 40 derece ateşlendim. Bütün vücudum ağrıyordu. Eşim dedi ki diş ağrısı çok zor insan ölümü bile gözü alıyor dedi. Benim için asla öyle değil. Ben yaşamak istiyorum. İlaç içiyorum geçiyor sonuçta. Hayattayım Allah başka dert vermesin çok şükür diyorum hep. Ölümden deli gibi korkuyorum. Bedenimi bırakıp gitmek istemiyorum. Varlığımı, hayatımı çok seviyorum. Tekamül konusunda başka yazılar da okumuştum. Acaba ben daha önce hayattan zorla koparıldım da ondan mı bu kadar çok seviyorum yaşamayı diyorum. Gerçekten her şey çözülür yeter ki yaşamaya devam edeyim diyorum. Sizce bu durum neyle alakalı

Mihrimah merhaba

Dunyaya çok kez geldık
Gecmıs yasamlarımız var
Hatırlamayanlar olarak epifiz bezimizi kötü duygulardan özellikle ego ve kinden arındırabılırsek bizlerde hatırlayabılecegız (neydik nerden geldik kimdik kimin nesiydik gecmıs yasamlarımızda...)

Cehennemde onlara bedenler giydirip yakacagız derileri dökülecek yeniden giydirip ateşe atacağız dıye bı hadiseden bahsediliyor ya hani. Cehennem bizlerin gelıs amacımızı da hatırlayana dek Dunyaya bedenlenip gonderılmemız aslında...burada yaşarken çektiğimiz acılar cehennemin ateşi. Bıze bu şans elli bin kez verılecek Bi annenin evladına sureklı şans vermesi bagrına basması gıbı Bi merhamet aslına bakıldığında bu.
Hatırladığında Hızmet ettıgınde sonsuz cennetin kapıları açılıyor yani birdaha gelmeyeceksin.

Ben Cok ınanıyorum yeterli değilim aydınlanamadım, hatırlamak için ne gerekiyorsa yaptığım zaman Cok sacma bı sekılde yıldızlarla dolu bı gökyuzu görüyorum. Ama Hepsı bu kadar..ilerleme yok
olsun yıne dogarım bu kezde başka bir bedende başkasıyla sevısırım 🤭konu hep seks cunku😅
(şakaydı bu kısım)

Ben aklını karıştırmış olmam ınsallah,benım dışımda bı yerlerden mutlaka arastır derim
Ben tamamlanmış degılım cunku ve sapmışsam da kendı basıma sapmış olmak ıstıyorum, Allah sebep olmaktan esirgesın🙏
Daha önce böyle ruhun tekrar bedenlenmesini duymuştum ama hiç üstüne düşmedim araştırmadım galiba inanmadım buna çünkü tövbe haşa Allah her insanı farklı yaratıyor tekrar aynı ruhu neden göndersin tövbe haşa Allah aciz değildir diye düşünmüştüm siz bilgi edinmişsiniz bu konuda şu spiritualle ilgilenip bakım yapanlar bunları biliyorsunuzdur 3.gözleri hissettikleri kuvvetli olduğu için bazı şeyleri gerçekten nasıl biliyorlar diye düşünüyorum bunlar acaba daha önceden ruhları birbirini tanıyıp hatırladıkları için mi biliyorlar

Şu sıralar üzerine çok fazla düşündüğüm yaşam bana artık çok cazip gelmiyor. Hayatım boyunca kalın kafalı oldum ne ders ne işte gözüm oldu hayatımda hep sefa sürdüm hep aşkın peşinden koştum. Asla adam akıllı hayatıma yön vermek bile aklıma gelmedi. Şuan uzattığım üniversitemi bitirmeye çalışıyorum. Hayatımda garsonluk vs. Dışında bir işte de çalışmadım. Sağlık sigortası dışında sigortam bile olmadı...

Hayatı boşa yaşadığımı düşünmek kafamı yerden yere vurmak isteğimi artırıyor. Artık nasıl hareket etmeliyim?
Artık kendime neler katmalıyım gerçekten yaşam amacımı sadece erkekler üzerine inşa etmişim. Ne çevremde örnek alabileceğim biri var ne de bana yol gösterecek biri var... İnsan nereden başlamalı? Hayatımın elimden kaydığını bu yaşıma kadar kendime bir kere Ne yapmak istediğimi de sormamışım.
İnsan bazen ruhu daralıyor sıkılıyor bu düşüncelere giriyor sonra birden ben ne yapıyorum ya ne kadar boş hersey diye silkeleniyor çok kafana takma önüne bak ne güzel bak farketmişsin zararın neresinden dönersen kardır kendinle daha çok ilgilen bu işaret aslında kendlne yatırım yap

Bide bişey diyimmi ya kayınvalide elti görümce koca 5 çocuk ekseninde bir yerlerde olsaydıniz şu an yani laf etmek için demiyorum herkesin ayrı dertleri var kesinlikle en azından siz ömrünüze bunları köstek etmemişsiniz bu bile o kadarda kötü hayatınız olmadığını düşündürdü bana.Su an herşeyi değiştirebilirsiniz hivc sorumluluk yok sadece kendinize sorumlusunuz bu bile nasıl kuş gibi hafif hissettirir insana
Kesinlikle katılıyorum ve şu 4,5 yıldır yaşadıklarımdan dolayı depresyona girdim çıkamıyorum yalnız olsaydım hedeflerim hayallerimi gerçekleştirmek için zamanım ve özgürlüğüm olacaktı diye düşünüp duruyorum yani çok şanlı ki hem kendinden başka sorumluluk yok hemde hayallerini gerçekleştirmek için önünde engel yok ve farkına varış başlamış 👏🏻

Boyut kapılarını kabul eden bilim bunu da kabul ediyor
Ki zaten kabul ettikleri için epifiz bezimize saldırılıyor
HATIRLAMAYALIM YETER Ki
İstedikleri bu
Boyut kapıları deyince Yusuf güney geldi aklıma hiç inandırıcı gelmiyor bana ve 3 harfliler tarafından ruhu ele geçirilmiş olabilir diye düşünüyorum

İslamiyet’te tekrar bedenlenmek diye bir şey yok. Cinler ve insanlar ibadet etsinler diye yaratılmıştır. Çoğu kişi yaşadığı beyinsel hastalıkları deneyim sanıyor. Bilim ilerledikçe zaten bu çözülür. Şu an ben bazı rüyalarda uyanıyorum,şok oluyorum.Bu rüya diye rüyamda kendimi telkin ediyorum.Aşırı gerçekçi rüyalar görüyorum mesela. Psikoloğum derin uykuya dalamadığım için olduğunu söyledi. Ben bu astral seyahat benzeri şeyleri ,üçüncü gözdür bilmem ne denilen çoğu şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum bu bir hastalık.İletişim kurduklarını söyledikleri ,adına kimi zaman uzaylı falan dedikleri de cinler. Böyle internette görüyorum yok ruhun yolculuğuna yardım eden falan. Hasta bu kişiler arkadaşlar. Bunlara inanmayın. Kandıran kanan ve kandırılan zavallı insanlar. Hepsinin tedavi olması gerekiyor.

İslamiyet’te tekrar bedenlenmek diye bir şey yok. Cinler ve insanlar ibadet etsinler diye yaratılmıştır. Çoğu kişi yaşadığı beyinsel hastalıkları deneyim sanıyor. Bilim ilerledikçe zaten bu çözülür. Şu an ben bazı rüyalarda uyanıyorum,şok oluyorum.Bu rüya diye rüyamda kendimi telkin ediyorum.Aşırı gerçekçi rüyalar görüyorum mesela. Psikoloğum derin uykuya dalamadığım için olduğunu söyledi. Ben bu astral seyahat benzeri şeyleri ,üçüncü gözdür bilmem ne denilen çoğu şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum bu bir hastalık.İletişim kurduklarını söyledikleri ,adına kimi zaman uzaylı falan dedikleri de cinler. Böyle internette görüyorum yok ruhun yolculuğuna yardım eden falan. Hasta bu kişiler arkadaşlar. Bunlara inanmayın. Kandıran kanan ve kandırılan zavallı insanlar. Hepsinin tedavi olması gerekiyor.
Aynen öyle islamiyette böyle birşey yok başka bir dinde vardı hindunizmi tam hatırlamıyorum o dindedikiler bu başka bedene geçme olayına inanıyorlar .3.göz demişsiniz kalp gözünü kastediyorsanız bu hastalık değil bence aynı şekilde durugörü de öyle bununla ilgili bir hadis’e denk gelmiştim o ara araştırmıştım ama astral seyahat yok bence sadece gerçekçi bir rüya olduğunu düşünüyorum yok uzaylılar yok onlar bunlar vs bunlar hastalık şizofreni olabilir veya 3 harfliler tarafından ele geçirilmişler

Aynen öyle islamiyette böyle birşey yok başka bir dinde vardı hindunizmi tam hatırlamıyorum o dindedikiler bu başka bedene geçme olayına inanıyorlar .3.göz demişsiniz kalp gözünü kastediyorsanız bu hastalık değil bence aynı şekilde durugörü de öyle bununla ilgili bir hadis’e denk gelmiştim o ara araştırmıştım ama astral seyahat yok bence sadece gerçekçi bir rüya olduğunu düşünüyorum yok uzaylılar yok onlar bunlar vs bunlar hastalık şizofreni olabilir veya 3 harfliler tarafından ele geçirilmişler
Bu konuların bu kadarı takipçisi olduğuna inanamıyorum.Ve hasta diye acil yatışı yapılması gerekenleri de sanki bi şey anlatıyormuş gibi dinliyorlar. Bedenlenme oluyormuş da.İnandıkları şeylere hastalık derecesinde saplantılı oldukları için gerçek dünyadan da kopuyorlar. Filim falan izliyorlar bilim kurgu dünyayı matrix sanıyorlar. Ağlamak istiyorum ya. YouTube kanallarında denk geliyorum şaka gibi. Ölü ruhları ışığa getiriyorlarmış. 😂 Büyük uyanış. Arkadaş ben de kapı kapı psikiyatriye gidiyorum neden uyanıyorum rüyamda diye. Meğer tövbe est. tekamülüm tamamlanmış. Geçmişteki yaşantılarını hatırlıyorlarmış bak bak. Astral seyahat nedir bilmiyorum ona benzer dedim zaten ama ruhun bedenden ayrılması gibi diyelim bi durum var ama bu da uyku içinde oluyor. Bu da rüya. Ben doktoruma diyorum ki ben böyle böyle rüya görüyorum rüyalara bi şey yapamayız diyor adam ilacımı kesti. Özele gidip yazdırıyorum ilaç. En son bir doktorum dedi ki derin uykuya dalamıyorsun ondan oluyor. Saçma sapan işler. 3. Gözden kalp gözünü kastetmedim. Bayağı epifiz bezi iki kaş arasındaki yerden bahsediyorum. Anlatsam roman olur da. Bom boş işler. Bu insanlar hasta. Yaşıyorlar mı yaşıyorlar bi şeyler görüyorlar mı görüyorlar bunlar da halüsinasyon zaten. Bak cin suresinde bu anlatılıyor aslında cinlere sığınınca onlar da onların taşkınlıklarını arttırıyor. Güya yardımcıları varmış onlar da yardım ediyorlarmış da çıkış kapısını gösteriyorlarmış. :)) Amerikalılar da da var ya hani uzaylı gördüm he gördün.çarpılmışssın işte. He kimi cinlere de inanmıyor. Kimin neye inandığı beni bağlamıyor açıkcası havas ilmi cart ilmi 3. Gözü açacam diye diye millet çıldırdı.

Daha önce böyle ruhun tekrar bedenlenmesini duymuştum ama hiç üstüne düşmedim araştırmadım galiba inanmadım buna çünkü tövbe haşa Allah her insanı farklı yaratıyor tekrar aynı ruhu neden göndersin tövbe haşa Allah aciz değildir diye düşünmüştüm siz bilgi edinmişsiniz bu konuda şu spiritualle ilgilenip bakım yapanlar bunları biliyorsunuzdur 3.gözleri hissettikleri kuvvetli olduğu için bazı şeyleri gerçekten nasıl biliyorlar diye düşünüyorum bunlar acaba daha önceden ruhları birbirini tanıyıp hatırladıkları için mi biliyorlar
Bunlara cevap verebilecek yetkinliğe sahip değilim
Kendimce Bi çeşit inanc içindeyim sadece, cok bilgim yok
Umarım cevaplarınızı bulursunuz Bi şekilde
ANCAK BAKIM YAPIYORUM DIYEN BİREYLER KÖTÜ ENERJİLERLE ÇALIŞIR bu ruhun geliş amacına aykırı görunuyor ruha ve Allaha Hızmet eden Bi durum değil
Bu kişilerin uyanmış/tekamülüne ermiş kişiler olduklarını(yani hatırladıklarını) asla sanmıyorum.
Onlar karanlık enerjilerle çalışıyorlar, bildikleri buradan gelıyor.

Boyut kapıları deyince Yusuf güney geldi aklıma hiç inandırıcı gelmiyor bana ve 3 harfliler tarafından ruhu ele geçirilmiş olabilir diye düşünüyorum
Tartısmalı olabilir tabi ki
Cok ipin ucu konular
Daha fazla konusmaya gerek yok kendi içimde yaşayayım bunları ben

sapmışsam kendi başıma sapayım kımseye sebep olmayayım ve cok gecmeden Allah hidayet etsin🩷

Mihrimah merhaba

Dunyaya çok kez geldık
Gecmıs yasamlarımız var

(şakaydı bu kısım)

evet herşey olabilir dünya ve evren yaratılış hep bir sır. Bilinmeyen hakkında bu kadar kesin konuşmak başlı başına yanlış değil mi?

Bikac kez daha denk geldim bu tekamül konularına, geçen kendi kendime dedim ki aslında cennette cehennem de bu dünya aslında, tam böyle düşünürken senin yazını gördüm, ısrarla önüme çıkan şeyler var , evren , dünya, cennet , cehennem, ahiret , tekamül konuları hep ilgimi çekti, bir taraftan da şirke düşmekten de korkuyorum lakin bu konulara olan merakım devam ediyor, nedense kızım doğduğunda onu kucağıma aldığımda kızımda ölen annemi hissettim ve bu his çok başka çok garipti , anlam veremedim ama sanki annemin bebekliği gibi hissettim, çok tuhaf oldum , içimden bir ses bu annem olabilir mi , benimle yeniden hayat bulmuş olabilir mi, bu sefer de başka bir deneyimle var olmuş olamaz mı, Allah beni şirkten korusun ama böyle hissettim , belki de annemi özlediğim için böyle hissettim bilemiyorum, çok yoğun bir duyguydu ...
herşey olabilir, aynı zamanda annenizin gen hafızasına kan hafızasının bir büyük bölümüne sahip olabilir

Back
X