Mihrimah merhaba
Dunyaya çok kez geldık
Gecmıs yasamlarımız var
Bazılarımız bunu hatırlıyoruz
Hatırlamayanlar olarak epifiz bezimizi kötü duygulardan özellikle ego ve kinden arındırabılırsek bizlerde hatırlayabılecegız (neydik nerden geldik kimdik kimin nesiydik gecmıs yasamlarımızda...)
*Ruh geliş amacını hatırlayana kadar *tekamülünü tamamlayana kadar
*yani geliş amacına Hızmet edene kadar diriltilecek
Cehennemde onlara bedenler giydirip yakacagız derileri dökülecek yeniden giydirip ateşe atacağız dıye bı hadiseden bahsediliyor ya hani. Cehennem bizlerin gelıs amacımızı da hatırlayana dek Dunyaya bedenlenip gonderılmemız aslında...burada yaşarken çektiğimiz acılar cehennemin ateşi. Bıze bu şans elli bin kez verılecek Bi annenin evladına sureklı şans vermesi bagrına basması gıbı Bi merhamet aslına bakıldığında bu.
Kı bence adilde bı sistem.
Hatırladığında Hızmet ettıgınde sonsuz cennetin kapıları açılıyor yani birdaha gelmeyeceksin.
Kıyamet herkes elli bin döngusunu tamamladıgında kopacak
Mesela birisinden Aldıgın kötü enerji
Hıc tanımazken... İçim almadı duygusu...
Acaba gecmıs yasamlardan bı zararını gormus olabılırmısin?
Ben Cok ınanıyorum yeterli değilim aydınlanamadım, hatırlamak için ne gerekiyorsa yaptığım zaman Cok sacma bı sekılde yıldızlarla dolu bı gökyuzu görüyorum. Ama Hepsı bu kadar..ilerleme yok
Ben bu gelısımde de aydınlanamıcam galıba
olsun yıne dogarım bu kezde başka bir bedende başkasıyla sevısırım
konu hep seks cunku
(şakaydı bu kısım)
Ben aklını karıştırmış olmam ınsallah,benım dışımda bı yerlerden mutlaka arastır derim
Ben tamamlanmış degılım cunku ve sapmışsam da kendı basıma sapmış olmak ıstıyorum, Allah sebep olmaktan esirgesın