Şu sıralar üzerine çok fazla düşündüğüm yaşam bana artık çok cazip gelmiyor. Hayatım boyunca kalın kafalı oldum ne ders ne işte gözüm oldu hayatımda hep sefa sürdüm hep aşkın peşinden koştum. Asla adam akıllı hayatıma yön vermek bile aklıma gelmedi. Şuan uzattığım üniversitemi bitirmeye çalışıyorum. Hayatımda garsonluk vs. Dışında bir işte de çalışmadım. Sağlık sigortası dışında sigortam bile olmadı...
Hayatı boşa yaşadığımı düşünmek kafamı yerden yere vurmak isteğimi artırıyor. Artık nasıl hareket etmeliyim?
Artık kendime neler katmalıyım gerçekten yaşam amacımı sadece erkekler üzerine inşa etmişim. Ne çevremde örnek alabileceğim biri var ne de bana yol gösterecek biri var... İnsan nereden başlamalı? Hayatımın elimden kaydığını bu yaşıma kadar kendime bir kere Ne yapmak istediğimi de sormamışım.
Hayatı boşa yaşadığımı düşünmek kafamı yerden yere vurmak isteğimi artırıyor. Artık nasıl hareket etmeliyim?
Artık kendime neler katmalıyım gerçekten yaşam amacımı sadece erkekler üzerine inşa etmişim. Ne çevremde örnek alabileceğim biri var ne de bana yol gösterecek biri var... İnsan nereden başlamalı? Hayatımın elimden kaydığını bu yaşıma kadar kendime bir kere Ne yapmak istediğimi de sormamışım.