- 6 Mayıs 2019
- 14
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi yesilbulut
Hayat bu aralar büyük bir boşluk benim için.Aslında boşluk tam olarak içimde.Neyin eksik olduğunu bilmediğim yeri asla doldurulamayan tadı tuzu neyi eksikse en eksik. Bir yerlere gitme isteği ve asla bir yere ait hissedememe. Sadece derleşmek istiyorum.İnsanlara değer verdiğinde değişmeleri sevgisizlik belki düzensizlik anlamını yitiren birçok şey varken bazen sadece ıssızlaşıyorum kendi içimde.Bu ıssızlıkta tam olarak kalabalık içinde oluyor hemde aktivite yaparken çalışırken herkesin hayat koşturmacası içinde. Benim gibi hisseden var mı bilmiyorum aslında etrafımda beni severler arkadaşlarım çalıştığım yerde çoğu kişi tanır beni.Erkek ardaşımla bile olan ilişkimde vazgeçmeye yöneldim gibi.Çünkü oda kendi yaşamı içinde ve insanlar ne kadar sevgi görürse o kadar aksine hareket ediyorlar bunu o kadar farkediyorum ki.İkili ilişkiler güvensizlikler samimiyetsizlikler belki böyle hissettiriyor. Benimle aynı duyguları paylaşan var mı bilmiyorum.Ya da beni anlayabilen.Sadece dertleşmeye belki bi çözüme ışığa ihtiyacım var