Hayatımda ilk kez çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin evladın da insallah benim gibi olur pardon yargıladımmmm

Çalışsamda erkekler sarkıcaktı birşey mi değişcekti sanki bu dünya erkek dünyası

Bu kadar salakça bir şeyi ilk kez duyuyorum, burda bir sürü çalışan kadın var onlara kimse niye sarkmıyor?? Bizden niye kimse 300bin çalmıyor?? Cevap veriyorum çünkü biz uyuşturucu bağımlılarının peşine takılmıyoruz.

Senn evladın uyuşturuxu icen birine aşık olsunda gör seni edepsiz seni.

Boşluğa düştüğünüz için bir anda ne denk gelse ona sarılmışsınız olabilir kendinizi yadırgamayın borçlar ödenebilecek düzeyde mi ailenize bir yerde ayrıldığınızı söylemeniz lazım madde bağımlısıydı ayrıldım diyin zaten ortaya çıkacak onlar duymadan siz söyleyin ki aranızda tekrar güven problemi olmasın

Senn evladın uyuşturuxu icen birine aşık olsunda gör seni edepsiz seni.

Yahu kizım olma o zaman, evin barkın varmış çık ailenin evine git, ailene de söyle dava açın ya da kendine bir avukat tut paranı geri al. Hala ille de sevicem bu herifi diyorsan suç tamamen sende. O admaı bırak paranı kurtarmaya bak acilen

Böyle akılsız bir insan evladı yetiştireceğime öleyim daha iyi valla açık yazıyorum böyle çocuğum olursa bir bıçak alıp harakiri yaparım

Ya ne sevmesi.ben şikayet nasıl ederim diyorum neyini seveyim onun.kınamak yerine düzgün okuyun

Çalışsamda erkekler sarkıcaktı birşey mi değişcekti sanki bu dünya erkek dünyası
Erkekler asılacak diye çalışmayıp o erkeklere muhtaç olmak ve akabinde gene onlardan vurgun yemek. Düşünce yapınızda sorun var, önce bakış açınız değişmeli..

Kadın kadının dusmaniiiiiiii

Parayi oylesine verdi, borc olarak vermedi derse bir yaptirimi olur mu bilmiyorum. Ben esime gonderdigim paraya bile aciklama olarak borc, tamirat parasi falan yaziyorum. Burda bir suru avukat hanim var, mutlaka yol gosteren biri cikar.

Bir mesaj yazın açık açık nasıl sizi dolandırdıysa.. Mesela "benim iznim olmadan şu hesabımdan bu kadar para çektin, kendine aktardın, senin yüzünden zor durumdayım, bu borcu sen kapatacaksın" gibisinden o da bunu mesajla kabul ettiğine dair bir şeyler yazarsa yani onun çektiği anlaşılırsa bu mesajlarla birlikte gidip şikayet edin. Yani faydası olur mu bilmiyorum ama aklıma sadece bu geldi. Bir avukattan danışmanlık alıp öyle yol izlerseniz daha sağlıklı olur tabi.

Ne kadar bı para aktardı kendıne. Bu hayatınıza devam etmek ıcın engel mı? Yani çok mu zora soktu sizi. Bır an önce yolunuza bakın. Zaten üst üste ıyı şeyler yasamamıssınız. Bence terapı alın bırazcık love olaylarına ara verın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…