hayat kimseye gül bahçesi değil........

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
Adana
arkadaşlar, kadınlar kulübüne baktığımda şunlar geçti içimden ve yazmak istedim. evet hayat kimseye dört dörtlük bir yaşam vermiyor. illaki bir şekilde sorunlar oluyor.
kimi evliliğinden kocasından yakınıyor, boşanıyor, kiminin evliliği güzel gidyor kocasından memnun fakat çocuğum olmuyor diyor, kimileri de herşey iyi güzel fakat maddiyat diyor; bekarlar sevgilisinden ayrılıyor, ailesiyle sorun yaşıyor üzülüyor. buna benzer bir kaç şey daha. sonuç olarak düşünüyorum da hayat bir sınav ve sınav kağıdına yazdığımız kadardır ömür. kağıdı verip de çıktığımızda herşey bitmiş oluyor. o zaman şu zor sınavda elimizden geldiği kadar kağıdı iyi ve güzelliklerle dolduralım. gülümsemeyi bilelim. çünkü Allah katında herkes eşit, gurur ve kibir yapmadan insana insan olarak değer verelim. yaptıklarımızla iyiliklerimizle kazanalım ve insanları kazandıralım. sanırım bugün çok duygusalım. sevgililer günü ve daha önemlisi Hz. Muhammed peygamberimizin doğum günü olduğu için sanırım. hepinize hayatta başarılar daha da önemlisi mutluluklar diliyorum sevgiyle kalın

Ne güzel yazmışsınız .. Çok haklısınız.

Teşekkür ederim kendi adıma. Bilmukabele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…