Saç Bakım Ürünleri Hayat Çimentosu

nly26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
178
1
a.s.Merhaba,
benim saçlarım röfle ve sürekli işlem görmekten çok yıprandı, hafta sonu kuaföre boyaya gittiğimde Kerastase ın Hayat Çimentosu bakım maskesini şiddetle tavsiye etti.
Kuaförlerin ürün satmak için yaptığı numaraları artık yemiyorum fakat bu ürün onlarda satılmamamasına rağmen başka salondan bulup al ve 6-7 ay düzenli kullan en kötü saçı bile kendine getiriyor dedi.
Kendi satmaya çalışmadığı için bana inandırıcı geldi şimdi araştırıyorum hayat çimentosu ürünlerini kullanan varmı çok merak ediyorumCADIARZU

Sanırım bi bilgisi olan yok, bu arada ben araştırdım çok kaliteli ve işe yarayan bir ürünmüş hemen alıp kullanıcam. Benden tavsiye tüm yağ ve ot çeşitlerini denedim bir faydası yok, ben kaybettim bari siz kaybetmeyin uzmanları dinlemek lazım.
Birde şu gaza getirmek için "denedim 10 cm uzadı, denedim bir haftada saçlarım gürleşti" gibi başlıkları dikkate almayın benceyerimseniben

benimde saçlarım röfleden çok kötü duruma gelmişti.kerastase'ın şampuanı,hayat çimentosu ve age recharge maskesini kullandım.çok faydasını gördüm.kesinlikle tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…