- 6 Ağustos 2018
- 22
- 9
- 36
- 34
- Konu Sahibi Sevdaozverii
Herkese merhabalar, ben artık bu rahatsizligimdan çok sıkıldım. 28 yasındayım Uzun süredir anksiyete rahatsızlığım var. Her şeyi kafama takıyorum inanılmaz şekilde. Benim için hayat duruyor, kalbim atıyor, vücudumu ateş basıyor kendimi sürekli tehdit ediliyormuşum gibi hissediyorum. Hayatım boyunca insanların, dostlarımın kazıkları yedim. İnsanların acımasızlıklarından da bıktım. Onların söylediği beni kıran sözleri karsisinda hep sustum haklı olduğum halde çünkü kavga etmeyi bile beceremeyen korkağın tekiyim. Sürekli insanların söylediği şeyleri düşünüyorum günlerimi haftalarımı aylarımı alıyor. Ben artık mutlu insanlara, umursamaz insanlara çok özeniyorum. Mutsuzluğun dibindeyim. Her terapiye gittiğimde umutlanıyorum ama yok arkadaşlar olmuyor kafamdaki o iğrenç takıntılari unutamiyorum. Kendime inanılmaz guvensizim. Ben nasıl güçlü bir kadın olacağım. Benim gibi böyle insanları çok takan yediği kazıklar uzerine psikolojisi bozulan insanlar var mı? Ne öneriyorsunuz? Allah aşkınıza bir çaresi olmalı bu berbat hislerin. Kendimi pire insanları dev gibi görüyorum herkes beni sevsin kimseyle kötü olmayım dusunceleri biktirdi beni artıkkkkkkk