• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat boş geliyor artik

Kardelenn34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
72
13
88
40
Merhaba .ben 34 yaşındayım .ilk evlilgiden 13 yasinda oglum var .oğlum doğmadan biz eşimle ayrıldık .ve eşim hiç bize sahip çıkmadı .ilgilenmedi .oğlum babasını hiç görmedi .yıllar geçti irtibat kurdum .ama oğlum asla görüşmek istemedi.
Ben ardından 9 yıl sonra ikinci evlilik yaptım .oda hüsranla sonuçlandı .ikinci evlilik 4 yıl sürdü cocuk yok.şuan oğlumla yaşıyoruz .şuan iyi bir isim var .maddi sıkıntım yok.çok şükür .anxak .okadar çok monoton ki hayatimsadece iş ve ev oğlumla ilgileniyorum .
yani hayat artık zevk vermiyor .tekrar birkaç duygusal yakınlık duyar gibi oldum ancak görüşme yaptığım insanlar bile keyif vermiyor .bir yere gittiğimde yediğim yemek bile haz vermiyo .sürekli evdeyim .akşamları çok erken uyuyorum .ama oğlumla mutlaka ilgileniyorum .
ayrıca 1.5 yıldır girdiğim depresyon dan dolayı ilaçta kullanıyorum .artık doktorum bıraktırmak istiyor ilacı .sanırım birakicam birkaç aya .oğlumla yaşadığım için hiç aktivitem yok .biriyle duygusal beraberlik yaşamak istesem buna hayatım musaid değil ..neler yapabilirim bilmiyorum .bu konuda fikirlerinizi bekliyorum .tskler

Allah kolaylık versin.Ama hayat boş değil.Bir oğlunuz var bakın.Bulunduğunuz yerde kurs vs yokmu?

Yaşadığın tüm olumsuzluğa rağmen eminim varlığından hiç pişman olmadığın bir evladın var ona tutun ondan güç al o senin hayat enerjin çünkü sevgiyle kal.

Kimsenin hayati dort dortluk degil bi yerlerden tutunup sukretmeye calisiyoruz. Yine anliyorum seni. Benim sana tavsiyem hobi edin, gercekten zevk veriyor yani bana. Normal arkadaslarin yok mu? Onlarla vakit gecirsen.
Bir de kursta iyi gelebilir, yeni bir seyler ogrenmek iyi gelir.

Evet bir kaç kursa gitmek istedim .ancak oğlum okuldan geliyor ve aksamları onla ilgileniyorum .çok görüştüğüm arkadaşım yok.sadexe bir bayan arkadaşım var .yaz aylarında okul tatil olduğunda isimde çok yoğun olduğu için kursa aktivite ye gidemiyorum .kışında oğlum var .yanımda büyüzden onu evde yalnız bırakıp dışarı çıkamıyorum .sanırım o birazdaha buyüdünde birşeyler ancak yapabilirim .bu hafta sonu annem burdaydi.il dışından geldi .oğlumla ilgilendi bende şirketin gezisine katıldım çok iyi geldi .

Back
X