Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!

TazeYumurta

İZMİR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
451
2
96
Saflık mı salaklık mı benimki yoksa aşk mı bilmiyorum
ama salklık galiba ben nişanlıyım ve gözü kör körü körüne aşığım, iiyde ne var bunda diceksiniz kızlar dün nişanlmla çok salak bi konudan tartıştık bende çok aptal bi açıklama yaptım şimdi bana mesafeli davranıyor yada ben öle hissediyorum ama çok kötüyüm moralim bozuk, dün öğlen bi konudan çıktı biz hafif hafif tartışmaya başladık bende bu güvensizlik ne ya sende dedim yaşadığın bişey varda unutamıyosun benle mi karıştırıyosun dedim o da görcez bakalım senden mi benden mi dedi öncekiler öncekiler die tutturdu ben salak naptımmmm çok mu istiyosun tamam ya şu şu şu telefonla konuştum veya gördüm işte falan die anlattım şimdi bana mesafe içersinde sanki,
allahım ölcem yada delircem yani olcam bişeyler çok çok seviyorummm allahım çooookkkkkkk eyvahedigeldismile:sinifsinif::1no2::uhm:senağlama nasıl davrancağımı bilmiyorum şimdi

keşkeee keşke allahım hiç kimseyi tanımadan onu tanısaydım ama mümkün olmuyo işte malesef bu hayatta bu mümkün olmuyo ya çocuklukla yada hatalarla mümkün olmuyo :(

sorununuz tam olarak ne onu anlamadım.Kavga sebebiniz eski aşklar, eski ilişkiler mi?

erkekler kadınlar diye ayırmıyorum insanlar diyim
sevdiği insanın geçmişini duymaktan pek hazzetmiyor işte hata etmişsin
bu tarz konulardan konuşmaktan özellikle sakının bence bundan sonra

canım sorma ama o bıktırdı öncesi öncesi diye taktı ben öncesinden bahsediyorum öncesi falan diye bende tamam madem öle tamam dedim söledim şimdi seni çok seviyorum diye msj atıyorum sadece bitanem yazıyo düne kadar bende seni çok seviyorum herşeyden çok derdi :( :( :(

bana nişanlım ilk sevgilim olduğu zamanlarda "kaç kişiyle çıktın" demişti. ben de söyledim ama detaya inmedim o da sormadı. o da söyledi ama detaya inmedi. hiç problem olmadı aramızda..

sen sayıdan ziyade detaylı şeyler mi anlattın ki?

hayır canım arkadaşımın arkadaşı dedim 3 4 defa gördüm zaten dedim bide sedanın kuzeni dedim bu şekilde söledim detaya inmedim ama sanırım hata yaptım bide benim nişanlım çok kıskanç aşırı yani acaba kıskançlık damarı mı kabardı "neyse kapat ben bunları konucak adam değildim" dedi konu kapandı ama şimdi mesafe var sanki böle hissediyorum :(

olan olmuş artık, sen de hiçbirşey olmamış gibi davran bakalım nereye kadar böyle devam edecek. sanki suç işlemişsin gibi üzerine gitme.

en son seni çok herşeyden çok seviyorum die msj attım cvp atmdı o cvp atana kadar bende msj atmıcam bakalım nolcak

zamanla düzelir

ilk şoku atlatmak zor gelir kimisine

yüz yüze görüşme imkanınız varsa konuyu açmadan buluşun , düzelir gider :ecrin_bebek:

en son seni çok herşeyden çok seviyorum die msj attım cvp atmdı o cvp atana kadar bende msj atmıcam bakalım nolcak

belki işi vardır bi sebebi vardır belki eğer onu kaybetmek istemiyosan bu konuları bi daha kapatmak üzere hiç açma ve özür dileyin birbirinizden sonuçta o seni sevmese nişanlanmaz ve evlilğe ilk adımı seninle atmaz yani artık senin adamın ona sahip çık oda sana sahip çıksın bu konuyu kapatın:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

özür diledim msjımda özür dilerim herkes hata yapar ve bu benim çocukluğumdan kaynaklandı belki de dedim keşke kimseyi tanımadan seni tanısaydım ama yemin ederim sen ilk aşkımsın ilk sana aşık oldum ben dedim

özür diledim msjımda özür dilerim herkes hata yapar ve bu benim çocukluğumdan kaynaklandı belki de dedim keşke kimseyi tanımadan seni tanısaydım ama yemin ederim sen ilk aşkımsın ilk sana aşık oldum ben dedim

daha fazla kendini ispatlamaya çalışma. ters teper

ne kadar süre geçti üstünden bu olayın?

bence çok fazla kurcalama artık böyle.. tek seni sevdim hep seni sevicem falan... diyeceğini demişsin. sürekli bunları söylersen " bak haklıyım işte, hata yaptığının farkında, burnu sürtsün biraz" diyebilir

Mümkün mertebe yeni ilişkilerinizde eskilerden bahsetmemek gerek. Gün geliyor başınıza kakıyorlar. Sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık. Sana gelince samimi davranmışsın ama o malum tipik erkekliğini göstermiş. Canım bu konu hakkında fazla konuşma artık onunla. Sen diyeceğini demişsin.Sen üstüne düştükçe o daha çok abartacak çünkü. Hatta sende tavır koy azcık nasıl hizaya geliyor gör sen aklinialirimsmile

bende msj atmıyorum hata yapmadım sonuçta biz yeni ilşkiye başladığımızda eskiler hala arıyodu onu sanki o ak kaşık da bana tafra yapıyo :(

Back
X