Hayat bana neden bu kadar zor? :(

tamam canım yarın halledelim olur mu. matematiği hallettiğim zaman gerçekten çok mutlu olucam.
desteğin için gerçekten çok sağol. şimdi çıkmalıyım annem yat diyor tamam iyi geceler.

sanırım çok genç bir arkadaşımızsın aslında biraz azmedip değil KPSS yi yeniden ygs ye çalışıp o hayallerindeki mesleği bile kazanabilirsin.seni hiçbirşey yıldırmasın..

evet girdim dgs sınavına biryer mutlaka gelir biliyorum.
ama söyledim aileme 4 yıl daha asla okutamam çalış bu kadar baktım diyor babam

zaten mesleğinde var 4 yıllk gelirse mutlaka git mesleğin olduğu için çalışarak okursun babana falanda yük olmazsın. Allah verir bir kolaylığını .....

ALLAH yardimcin olsun canim, sakinnnn morelini bozma hic zamani degil cunki, sen dersten baska hic bisiye takma kafani.
Allah razi olsun Melikedr arkadasimiz kitap kampanyasi baslatmis, cok uzgunum bende oyle kitaplar yok ama dualarim seninle, umarim istedigin puani alir istedigin yere atanirsin.

Ben senin yerinde olsam okudugum bolumle ilgili bir iste calisir, ayni zamanda KPSS'ye hazirlanirdim. Boylece hem eline ihtiyacin olan para gecer, kimseye yuk olmazsin, hem de kafan rahat ders calisirsin. Tabii ne okudugunu bilmiyorum, is bulabilir misin bilemem ama denemeye deger bence. Sonucta o kadar okumussun, emeginin karsiligini almalisin.

İlk önce kendine güvenmelisin.
Güven olmadan hiç bir şey olmuyor.
Tabiki kendin yapabilirsin, teknoloji çağındayız.
İnternetin elinin altında.
Araştırırsan bir sürü videolu ders anlatımı bulabilirsin.
Matematiği de halledebilirsin bu şekilde.
Forumda Kpss'ye hazırlanan arkadaşların bulunduğu bir topic var, onların arasına katılırsan hem motivasyonun artar hem de önerilerini dikkate alırsın.
Yeter ki inan ve hiç zaman kaybetmeden başla.
Aşk derse, evet çok güzel bir şey
Ama hassas bir dönemdesin sınava hazırlanacaksın.
Biraz uzak dursan bu konulardan iyi olur.
Çünkü hiç bir ilişki sürekli güzel ilerlemiyor, anladığım kadarıyla hassas bir insansın.
Sorunlar olduğunda çalışmanı çok etkileyecektir.
Kilo dediğin de verilebilen bir şey.
Biraz yediklerine dikkat et, sporunu yap.
Hem daha sağlıklı ve kendini daha iyi hissedeceksin hem de kilolarına elveda diyeceksin.
Şimdi ilk önce kendine inanmakla başla ve hepsini başar tek tek ..

canım benim ablamda seninle aynı durumda kpssden oldukça yüksek bir puan alması gerekiyor ve dersaneye gidecek zamanıda yok bu yüzden internetten özel dersler varmış şimdi onlara başladı ve sınavlarda sıfır matematik yapan biri olmasına rağmen daha 1 kaç gün oldu ama basit soruları çözmeye başlamış bence geç kalmadan sende araştırabilirsin onları umarım herşey istediğin gibi olur :)

bence senin problemin kpss değil...ailenden göremediğin sevgisizlik....kpssden önce ve birine bağlanmadan önce eğer imkanın varsa psikologdan destek al çünkü buna ihtiyacın olduğunu görüyorum..gerisi kolay çünkü azimle herşeyin üstesinden gelebilirsin...

Son düzenleme:

canım öğrenebilir misin o eğitim nasıl birşey?

teşekkürler çok haklısın söylediklerinde.

canim matematik icin dogan ulu diye nette ararsan sitesine üye olabilirsin videolu soru cözümleri var ki zaten gelecek sorular kalip sorualr,konular bence onlari önce iyice
ögren bu siteden izle..bence faydasini görürsün yazanlar olmus sifirdan baslayip cok ilerlemis olanlar insallah senin icinde olur..
bu arada benm sevgilimde kpssye girdi lisans olarak ama o dersaneye gitti söyleki önceden matematikten 12 15 dogrusu cikiyordu sinav sonunda 30 sorudan 26 neti cikti zaten 4 bos vardi kpssdede gk-gy 90 puan aldi diger alan derslerinden 85 en yüksek en düsük 82 .oda inan gece gündüz azmetti calisti ve halada calisiyor girecegi sinavlar icin insallah istersen yaparsin neden olmasin..ama onunda dedigi tamam gidis yolunu ya da konuyu anlatiyorlar insanin kendinin kavramasi lazim diyor..
mesela dersaneye gidip yinede yapamayan insanlar var anlatiliyor ama özünü kavramak lazim,o kalip seyleri iyice ögrenirsen yapabilirsin

Ekol hocaya bakmanı tavsiye ediyorum.
Çok güzel videolar var, o kadar güzel anlatıyor ki ayrıca soru çözümleri de var.
Çok faydalı olacağına inanıyorum.

ben bu sene ünivrsteye yerleştim ve kendim çalışrak grdim ztv yi izledim yardımcı olcaksa ordaki üylik blglerimi msj atayım sana çok faydasını grdüm isteyince yaparsın kendine inan yetrki dualarım sennle herşy gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…