Hayat ağlatırda güldürürde..''takıntı yok..yaşayanlar topiği'' =)

rebelles

Atma..
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
90
0
Bu forumu oldukça aktif kullanan biriydim ben birsüre önce..Sonra farklı sebeplerden dolayı üyeliğimin iptalini istedim..Sağolsunlar kırmadılar birkaç gün sonra burada ''arkadaşlarım oldugunu hatırlayıp'' geri geldim..

Şuanda çok aktif kullanmıyorum forumu..Yani ben bu topiği açıyorum ama sürekli girip birşeyler yazmayacağım..
Topiği aktif tutma çabam olmayacak..

Tadı kaçıracak kişiler sorun çıkarıcak kişiler rica ediyorum uzak dursun..

Ve topikle ilgili tiraj beklentim yok 5 kişi olsun samimi gerçek kişiler olsun..

Burası öyle doğal biryer olsunkii..İyi kötü nevarsa paylaşalım burada..Özellikle gebelik makara falan başlığı altında bir topik açmadım..Çünkü bunu yapan arkadaşlarım zaten var..KISACASI BEN ''YAŞAYANLAR'' topiği olsun istiyorum..

Sanaldada olsak hepimiz nefes alıyoruz değilmi? Sürekli ağlamıyoruz..İsteyen iyi kötü içinden ne geliyorsa ne anlatmak istiyor ne söylemek istiyorsa söylesin..anlatsın burada..

Hayırlı uğurlu olsun..

basligi cok begendim canim hepimize hayirli olsun

hayat devam ediyorsa iyisiyle kotusuyle mutlu olmak elimizde

miyabaaaaaa rebellesimm

hayırlı olsun :92::92::92:

bende burdayım o zaman,özellikle de geceleri

konuya aboneliğimi başlattım bu mesajımla,sana zaten aboneyim

Son düzenleme:
basligi cok begendim canim hepimize hayirli olsun

hayat devam ediyorsa iyisiyle kotusuyle mutlu olmak elimizde

Teşekkür ederim hoşgeldiniz..Tabikiii öyle..şuanda öyle bir psikolojideyimki ağlayıp ağlayıp gülüyorum..

Birçok şey bana yapay geliyor..

miyabaaaaaa rebellesimm

hayırlı olsun :92::92::92:

bende burdayım o zaman,özellikle de geceleri

konuya aboneliğimi başlattım bu mesajımla,sana zaten aboneyim

Sağol fıstığım..

Biliyorsun bebek sorunu bendede var ama bugün hiç çekemiyorum..
Kafamda 40 tilki bebek konusu solda 0..

Buyüzden açtım butpiği biliyorsun zaten..Yoksa senin topik MEKANIMDI hanii

Sen burada olmalısın zaten..Ben çok girmiyorum..Sürekli insanlar bebekten konuşmuyor biliyorsun burada çalar çalr oynarsın Zaten topik sahibinin topik üzerinde herhangi bir yetkisi yok.Bence olmalıydı..hı olsaydıda bu yetkiyi seninle paylaşırdım..

Seviyorum tatlım seni..reel hayatta tanışmak istediğim 1- 2kişiiden birisin..

Son düzenleme:

sen de özelsin benim için ve bunu gayet iyi biliyosun.. seni seviyorum arkadaşımmm

çok şık oldu başlığıyla ve varlığınla bu topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…