hayallerr hayallerrr

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
Aşkım .. Bir an önce evlensek , senden çocuklarım olsa sana benzeyen , sarı saçlı dolgun pembe dudakları olan ...Güneşte senin gibi ışıldasa kızımızın saçları... Oğlumuz yiğitliğini, yakışıklılığını senden alsa .. Sabahları erkenden kalkıp kahvaltını hazırlasam usulca , seni uyandırmadan . En sevidiğin şeyleri hazırlasam . Mis kokulu bebeğimizle gelsem seni uyandırmaya , önce onu koysam koynuna , kokusunu içine çekince gözlerini yavaşca aralasan . Öpücük kondursam alnına , ışıldayan o bembeyaz tenine. Kahvaltını yaptıktan sonra kendi ellerimle giydirsem seni , işi uğurlasam . Akşama kadar mutlu yuvamızı temizleyip , alışverişe çıksam en sevdiğin yemek malzemeleri için ve akşam beğeneceğin kıyafet için .Kızımıza da minicik bir elbise alsam ,babası gelene kadar süslesem . Masamızı hazırlasam. İşten geldiğinde Beni en beğendiğin şekilde olsam saclarım kendi halinde doğal kıvrımları , hafif makyajım ve sade ama şık elbisem . Yemeğimizi yesek , kızımızla oynasak . İkimiz birden yanaklarından öpsek koklaya koklaya.. Güzel bir film koysam dvd ye , mısır patlatsam beraber film izlesek . Yaz akşamı olsa ve balkonumuzda kahve içsek . Gece olunca bebğimizi koynunda uyutsan ben size bakarken duygulansam ve şükretsem . Devamlı şükretsem Allaha seni ve çocuklarımı bana verdiği için . Sonra güzel bir uykuya dalsak , masal gibi olan hayatımıza yarın kaldığı yerden devam etsek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…