Merhaba kızlar Ankara yezra gelinlik diye byerdd gelinliğimi diktirmeye düğünden 6 ay önce karar verdm anlastık balık gelinlik olacaktı hersey güzel gittiğini sanarken 5 ay sonra teslim edilen gelinliğimin arkasının yamuk dikildiğini farkettim canınızı seviyorsanız ve hayaliniz de balık gymek varsa asla ama asla gitmeyin ve gelinliğim Baska yere tadilata verdm su an heryerinsilikonla yapıstrdıkları için düzeltmek bile cok zormus su an ben rezil oldum siz olmayın düğün arefesi en kötü seydir heralde bunu yasamak foto eklemek istiyorum becerebilirsem ekleyeceğim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleri Hayalleriniz yıkılmasın benim gibi
- Konu Sahibi rnp06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kızılay yezra gelinlik yezra moda
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?olmazmı bu en kötü yeri önden bakınca gayet normal duruyor ama detaylara girince danteller oyulmamıs silikonla yapıştırılmıs eteklerinldeki dantelleri belli noktaları yapıştırmslar görünüşte cok ugrastılar ama sonuc bu üstelik götürdüm tekrar düğmeleri sağa aldı sola aldı bsyler yaptı bu seferde acayip dar oldu nefes alamaz haldeydim bana diyorki ya öle gyceksn ya böle duvak deseniz rezalet (Gelinliğin Baska yerinde birsey var mı?
bnce gayet gördülerde sezon açılınca yogunluk baslayınca nasılsa bende yuttum teslim alırken farketmedm onlarda ses cıkarmadı kul hakkı bu ne deyim işte neyse en azndan baskaları yaşamasın derdm oPes! Ne biçim iş yapıyorlar kör olmak lazım bu yamukluğu görmemeleri için.
Ödemeyin parasını gerekirse dava acın, haklı görünüyorsunuz cünkü.olmazmı bu en kötü yeri önden bakınca gayet normal duruyor ama detaylara girince danteller oyulmamıs silikonla yapıştırılmıs eteklerinldeki dantelleri belli noktaları yapıştırmslar görünüşte cok ugrastılar ama sonuc bu üstelik götürdüm tekrar düğmeleri sağa aldı sola aldı bsyler yaptı bu seferde acayip dar oldu nefes alamaz haldeydim bana diyorki ya öle gyceksn ya böle duvak deseniz rezalet (
Su an Baska yere tadilata verdim dava açsam nasıl ispat edeceğim Allah bin belalarını versin başlarına yıkılsın yani ne deyim beni rezil ettiler parasını ödedim bayramdan önce bide bayram üstü magdur etmeyim dyeÖdemeyin parasını gerekirse dava acın, haklı görünüyorsunuz cünkü.
Evet ödedim teslimde kalanını ödedm alırken Bi kagıt imzalatıyorlat eksiksiz ve sorunsuz aldım dye bunlar işin şeyi olmus lar yani anlarsın yaHepsini ödediniz dmi teslim almadan önce? Sanırım bu bir hata. Fotografları var sonucta danısmak lazım.
Anladım, anladım canım keske imzalamasa idin.Evet ödedim teslimde kalanını ödedm alırken Bi kagıt imzalatıyorlat eksiksiz ve sorunsuz aldım dye bunlar işin şeyi olmus lar yani anlarsın ya
Valla arkayı görmediğim ve önünü begendiğim için skntı etmedim ama işin içine girince neler cıktı ortaya işteAnladım, anladım canım keske imzalamasa idin.
Anladım, düğün ya da nikah ne zaman? Yetişcek gbi ise üzme kendini. Düğün zamanı herkesin basına birsey geliyor emin ol =(Valla arkayı görmediğim ve önünü begendiğim için skntı etmedim ama işin içine girince neler cıktı ortaya işte
6 temmuz su an tadilatta btmek üzere inş olmustur allahtan erkenden almısım yoksa son daskika farkedecektim neyse herseyin uygununa kaçın ama ghelinliğin uygununa kaçmayın özellikle balık istiyorsanız :)Anladım, düğün ya da nikah ne zaman? Yetişcek gbi ise üzme kendini. Düğün zamanı herkesin basına birsey geliyor emin ol =(
Kaca diktirdiniz peki? Ben nisanda elbisemi diktirmiştim, provalara gidip gelmek su an cok zor. Birkac yere de baktım istediğim gbi birsey bulamadım. Bir ay kala yani ekimde alayım diyorum bir seferde ama bakalım.Ucuz gelinlik yok bana sorarsanız kime sorduysam 4den baslıyor.6 temmuz su an tadilatta btmek üzere inş olmustur allahtan erkenden almısım yoksa son daskika farkedecektim neyse herseyin uygununa kaçın ama ghelinliğin uygununa kaçmayın özellikle balık istiyorsanız :)
ben ocak ayında gtmiştim sezon başlamadan 2800 demişti balık için uygun gelmişti baya ama ucuz etin yahnisi hesabı he su an gelenlere 3bck 4 diyor ama oraya asla verilmez o paraKaca diktirdiniz peki? Ben nisanda elbisemi diktirmiştim, provalara gidip gelmek su an cok zor. Birkac yere de baktım istediğim gbi birsey bulamadım. Bir ay kala yani ekimde alayım diyorum bir seferde ama bakalım.Ucuz gelinlik yok bana sorarsanız kime sorduysam 4den baslıyor.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
YA DENEDİM AMA BEN ARKAMI GÖREMİYORUM YANIMDAKİLERDE ANLADIGI KADARIYLA SÖLEDİLER AMA SÖLE BÖLE DYE GEÇİŞTİRDİLER BİDE SPOT ISIGIN ALTINDA BU KDR BELLİ OLMUYORDU SANIRIM YOK O PARAYI VERİRMİYDİM ASLAAADenemeden mi teslim aldınız? Ben olsam kalanını odemezdim.
Uzun duvak takın kapanır her türlü ama kötü iş çıkarmışlar.
Kötü işe 1000 lira da verilmez de işte neyse olan olmus artık. Su günlerde moralinizi bozmayın düzelsin de Bi an önce =)ben ocak ayında gtmiştim sezon başlamadan 2800 demişti balık için uygun gelmişti baya ama ucuz etin yahnisi hesabı he su an gelenlere 3bck 4 diyor ama oraya asla verilmez o para
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Tekrar gidip konussaydiniz ama pek hata kabul eden tipler olmuyor bu terziler.YA DENEDİM AMA BEN ARKAMI GÖREMİYORUM YANIMDAKİLERDE ANLADIGI KADARIYLA SÖLEDİLER AMA SÖLE BÖLE DYE GEÇİŞTİRDİLER BİDE SPOT ISIGIN ALTINDA BU KDR BELLİ OLMUYORDU SANIRIM YOK O PARAYI VERİRMİYDİM ASLAAA
Şikayet.var'a yazın, googleden yorum bırakın. En azından aratan kişiler görür.
Dediğim gibi duvakla kapanir, o kadar belli olmaz.
Sikmayin canınızı