Gelinlik Modelleri Hayallerimmmmmm =)) kızlar yorum bekliyorum.

bu konuda çok bilgili görünüyorsunuz :) benim de ağustosta düğünüm var hala model bakmaktayım :S diktirmeyi düşünüyorum fakat dikim aynısı olmaz falan yazmışsınız korktum biraz

kötü dikiliyor diye bişey diyerek insanlara yanlıs bilgi verldiğini düşünüyorum. yengem ankarada tunalıda Hüsniye modaya diktirdi ve birebir aynısı dikildi gelinliğin.iyi bir terzi bulursanız gayet güzel dikiyorlar merak etmeyin. ama arastırıp sorun terziyi daha önce diktiği modellere bakın .

bu konuda çok bilgili görünüyorsunuz :) benim de ağustosta düğünüm var hala model bakmaktayım :S diktirmeyi düşünüyorum fakat dikim aynısı olmaz falan yazmışsınız korktum biraz

Dikim aynısı olmaz demedim, tabi ki olabilir, sonuçta bu markaları da insan dikiyor. ancak mesele, bu markaların fiyatını ödemeyip aynı işçilik talep edince ortaya çıkıyor. daha az öderseniz, terzi de doğal olarak daha az işçilik harcamak ister. marka değerinden sıyrılmanın elbette ki fiyatı düşürmede etkisi olur ancak bir yere kadar. pronoviasta 7000 liraya satılan bir gelinliğin "aynısını" 1500 tlye diktirmek imkansızdır demek istiyorum.

560671[/ATTACH]Eki Görüntüle 560672

bunlarıda çok beğeniyorum işimiz zor =)[/QUOTE]

ben bunu çok beğendim kendim de düğünebilrim gerçekten çok güzelmiş. ama emin olamadım bi yandan da detayın ön tarafta olması boğucu mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…