Gelinlik Modelleri Hayallerimmmmmm =)) kızlar yorum bekliyorum.

Monarca modelinin aynısını diktirmeniz çok zor. Çünkü etek kloş etek değil, godelerden oluşuyor. 9 noktadan gode var, bu da tek katta 18 dikiş dikmeleri gerekiyor demek. 3 kat tül koysalar 54 :) bu da sadece etek. Bir de daha o boncuklar ve pullar üstüne el dikişiyle serpilecek. Bunun hakkını verecek terzi zaten 3-4 bin liranızı alır, en az. O fiyata da indirimli orijinal pronovias, san Patrick veya la sposa alınır...

4ü begendim ama daha güzel modeller d bulabilirsin sanki:44:

Şimdi çok değişik bir bakış açısı olacak ama 2 numara da çok güzel bence

Değişik bir havası var, tabi insanlar bula bula bunu mu bulmuş da diyebilirler ama değişik benim hoşuma gitti :)

Yine de biraz daha araştırma yapın derim, çok daha hoş sade modeller var ben de sade severim :)

evet kesinlikle bencede =) ama kollu gelinlikle rahat edebilceğimi sanmıyorum onun straplezide cok hos olur bence =)

Ben de bu gelinliği çok beğeniyorum.

Tabi herkese yakışacak bir model değil (özellikle bana ama olsun çok güzel )

bu konuda çok bilgili görünüyorsunuz :) benim de ağustosta düğünüm var hala model bakmaktayım :S diktirmeyi düşünüyorum fakat dikim aynısı olmaz falan yazmışsınız korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…