Gelinlik Modelleri Hayallerimmmmmm =)) kızlar yorum bekliyorum.

Mjoranda

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
39
0
16
31
Ankara
kızlar uzun süreli bir ilişkm var kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz ve ben şimdiden gelinlik bakmaya başladımm :) bunlar en cok ilgimi çeken ve beğendiklerimmmm... ( çok abartılı gelinlikleri sevmiyorum tercihim onlara göre daha sade gelinlikler =))) )

Eklentiler

• $3.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $5.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $13.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $7.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $2.jpg
    210,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $8.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 76
Çok güzeller canım.Benim de 31 mayıs ta nişanım 28 eylül de de düğünüm var.Daha nişanlığa bile bakıcak vaktim olmadı.Nasıl yetişecek diye düşünüyorum:)

Birde bunlar var arkadaslar begendiğim =)

Eklentiler

• $1.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $5555.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $sad.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $vestido_de_novia_two_105.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 62

bence 4. ve son gelinlik aynı sanırım... ben buna bayıldım çok sade ve çok güzel.......

Pronovias, Zuhair Murad, Vera Wang...Hep marka gelinliklerden seçiyorsunuz. Bunlardan diktirecekseniz en az 2500-3000TL bir bütçe ayırmayı göze almalısınız. Dantel seçtiğinizi görüyorum, inşallah piyasada hep kullanılan dantel türünden değil de fransız kupon ile diktirebilirsiniz. Yoksa benzemiyor malesef...

evet genelde marka bakıyorum bi kere gelin olcam ve bi kere gelinlik giycem içime sinen neyse o olsn istiyorum isterse pahalı olsun benm begenmem önemli =))

Merhaba benimde bu yıl düğünüm 30 haziranda... Bulunduğum şehirde pek alternatif yok ama gidicem en beğendiğimi alıcm istediğim yerden :)) İlk eklenen 7 fotodan 6. olan gelinliğin markası ne acaba yakası detaylı fotosu olan çok hoşmuş..

4ü beğendim sanırım sondakide 4ün arkası gibi geldi bana diğerlerini pek beğenmedm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…