hayallerimizi yazip gerceklestirmeye calisalim

lokumummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
246
271
arkadaslar merhaba uzun zamandir dusunuyorum da o kadar cok hayalim vardi ki universite okurken. meslegimi elime alinca hepsini gerceklestiririm diye dusundum ama mezun olur olmaz evlendim ve bir yavrumuz oldu. geriye donup su uc yila baktigimda hicbir sey goremiyorum. gunun nerdeyse yarisini uykuda harciyorum ne yemek yapmak ne temizlik yapmak geliyor icimden. bu ben degilim hayatim boyle olmamali diyorum ama degistirmek icinde hicbir sey yapmiyorum. hayallerimi madde madde buraya yazip adim adim gerceklestirmek istiyorum. bnm gibi olan arkadaslar varsa birbirimizi takip edip destek olalim ne dersiniz. yapmak isteyip de yapamadigim seyler sirasiyla sunlar
atanmak ogretmen olmak
akademisyen olmak
ingilizcemi gelistirmek
diksiyon kursuna gitmek
yuzmeyi ogrenmek
araba almak
okuma hizimi artirmak
hafizami gelistirmek
kendime ait blog acmak
erken kalkmak
namaza baslamak
kuranimi gelistirmek
spora baslamak
dans kursuna gitmek
fotografcilik kursuna gitmek
kitap yazmak
alanimla ilgili makaleler yazmak
lazer ve cilt bakimina gitmek
vs. vs.
tabi bu yazdiklarimin hepsini hemen gerceklestiremem adim adim ilerliycem. hergun gelismeleri buraya yazmayi ihmal etmiycem.ilk hedeflerim sunlar:
atanmak icin kpss calismalarina baslamak
erken kalkmak ve bunu aliskanliga donusturmek
namaza baslamak
ingilizce calismak
spora baslamak

dun hicbir hedefimi yapamadim malesef gunum disarda gecti bikac isim vardi. kpss calismaya daha once baslamistim ama yarim kaldi bu aksam tekrar basliycam ins.namaza basladim aslinda ama unutuyorum ya kilmayi aliscam ama birakmiycam asla. simdilik boyle eksik gedik ilerliycez bakalim..

Çok güzel bir konu :)
Benim şuanki hedefim evlenip yuva kurmak sadece :) bununla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aslında küçük hedeflerim de var:
Kuranı kerim tefsirini bitirmek
İngilizce öğrenmek
Daha çok kitap okumak
Ama en büyük hedefim evlenebilmek :)

Çok güzel bir konu :)
Benim şuanki hedefim evlenip yuva kurmak sadece :) bununla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aslında küçük hedeflerim de var:
Kuranı kerim tefsirini bitirmek
İngilizce öğrenmek
Daha çok kitap okumak
Ama en büyük hedefim evlenebilmek :)
merhaba canim hosgeldin hedeflerini rahatlikla gerceklestirebilirsin gunluk bir iki saatini ayirman bile yeterli.evlenme konusunda da yapabilecegin bisey yok dua etmekten baska. cunku ne yaparsan yap nasip olmayinca olmuyo ama en guzeli gec olsunda hayirsiz olmasin cunku omur boyu o kisiyle olcaksin

X