- 19 Ekim 2020
- 187
- 44
- 36
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Ben değil de insanlar genel olarak emeğimizi görmüyor aslında.
Yine de sizin gibi insanların varlığı da mutlu ediyor.
Çok teşekkür ederim. Kıymet bilen insanlarla karşılaşmak çok güzelDevir bir tuhaf oldu, 1,5 yıl ara verdim çalışmaya, maddi bir zorluğum yoktu, biraz sağlık sebeplerim vardı, birazda 17 yıl aynı şirkette çalışmanın yorgunluğu. Ben ki kendimi olgun bilirim, bu ev kadını eleştirilerini duyunca yerle bir oldum. Koca bir hayat yaşamışım, evimi barkımı, arabamı almışım, sigortamı doldurmuşum çok yakınımdaki insanlar bana daha gençsin, evlenince gevşedin tembelleştin imaları yaptılar. Yedi sülalem çeyizcidir, benimde evde naçizane minik bir atölyem var, dikip satarım dedim, burun kıvırdı herkes, artık özel dikim mi kalmışmış, inan bana emeğime yapılan bu paçavra muamelesi ev kadını aşağılamasından daha çok gücüme gitti. O işlerin nasıl yapıldığını nasıl emek emek göz nuru döküldüğünü en iyi bilenlerdenim ama insanlar nobran ve duygusuz. Ölmekte olan kanaviçenin elinden tutman bile ruhundaki ince zevkin göstergesi bence. Forumdan tanıdığım kadarıyla çok akıllı, mantıklı, güçlü birisin yorumlarını hep dikkatle okumuşumdur. Lütfen kendine haksızlık etme, sen altı dolu bir insansın, hayatın hep sürprizleri var, bir gün içinin rahat ettiği yerde olacaksın, sabırla koruk helva olur demişler, ben inanıyorum. Çok özel ve değerlisin inan
Yaa bu sabah uyanmadan kulağına 'Ben işe gidiyorum seni almaya geleceğim annem merak etme' diyerek uyur haldeyken bıraktım oğlumu; içim eridi... özel sektör evet zor ama herkeste devlet memuru olayım rahat olayım kafası var bu yüzden yarış büyük, bunu da anlamak güç.
Bu hayatta evlenmek dışında kendi başınıza aldığınız başka kararlar var mı yoksa esiniz her evde otur daha iyi dediğinde oturur musunuz?Söylediklerin mantıklı geldi.
Bir yanım doğru diyor bir yanım hayır sen çalışmak istiyorsun diyor. O yüzden diyorum kafam tarhana çorbası.
Neden böyleyim ki ben neden gerçekten beni ne mutlu edeceğini bilmiyorum.
Su an ki hayatıma bakıyorum her şey yolunda gibi mutluyum ayaklarımı uzatıp tv da izleyebiliyorum kendimle cocuklarimla Bol vakit de geçiriyorum.
Bunlar çalışırken olacak mi diyorum.
Sonra diyorum ki bu çocuklar hep böyle küçük kalmayacak. Okula gittiklerinde yalnız olucam. Maddi giderler çok fazla bu devirde.
Bir ev sahibi olur muyuz diyorum eşime tek maaşla o da çok zor diyor.
Bazen diyorum ki bu mesleği ne kadar istiyorum.
Sanki içimde iki tane ben var
Bana hükmeden.
Yolumu kaybetmiş gibiyim.
Sonra pişman olur muyum diyorum.
Keşke atansaydim der miyim diyorum.
Özel sektör çok zor eşim ataninca bir yıl çalıştı. Senin asla calismani istemiyorum hakkını alamıyorsun istediğin tatili yapamıyorsun dedi.
Çalış atan. Yoksa evde otur daha iyi dedi.
Ben de tecrübesine güvendim tamam dedim.
Bir arkadaş özelde Çalış demiş ona da cvp vermek istedim burda.