Hayallerim suya düstü

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
38
kizlar ben biranönce bebegim olsun diye sabirsizlanirken baska bir bahara kaldi hayalim :1no2:

bugün doktora gittim tiroit cikti hap kullanip adetimin düzene girmesi gerekmis. Daha önce kizamikciga karsi asi vuracaklar ve bu asidan sonra 3 ay hamile kalmamam gerekiyormus :çok üzgünüm:

bir sorun daha vardi ama doktorum telefonda söyledi hic aklimda kalmadi simdi bir interniste yani ic hastaliklari uzamanina gidip önce bu sorunlari halletmem gerekiyor.

önce bu asiyi vurduracagim sonra adetimin düzene binmesini bekliyecegim birtakim haplarin yardimiyla anlayacaginiz 2010 da baba bebis yok cok üzüldüm simdi :gitme:

Canım üzüldüm hayal kırıklığı yaşamana, ben de pcos hastasıyım bu ay tedaviye başlayacağım inşallah. Benim de önümde uzun bi yol var sanırım, her şey nasip ve kısmet işi, Allahtan hayırlısını isteyelim, zaten Rabbim hayırlısını verir ama...

Üzülme Chocolate. Bende de tiroit vardı, ama benimki geçici tipiydi, ilaç kullanmadan düzene girdi çok şükür. Biz aslında temmuzda başlayacaktık çalışmaya, tiroit yüzünden ekime kaldı. Ama inan beklediğime değdi, çünkü belki o zaman hamile kalsam düşük olacaktı kim bilir. Sonra kendimi suçlardım. Sen de tedavi ol, aşını ol, inş hemen gelir bebeğin. ınan doktorunun sana tamam dediği gün tüm bunları unutacaksın. Hem o arada folik asit depolarsın. Hiç üzülme. 3 ay nedir ki. Bi de bakmışsın ilk denemede tutmuş. ınşallah bu sıkıntılar çabucak geçer. Bu arada iç hastalıkları yerine endokrinolojiye gitsen işin daha çabuk çözülür. Ayrıca tiroit topiğine de bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…