hayallerim gerçek olsun:)

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.990
35
merhabalar:)
burda baya heyecanla yazicam sanirim:)
küçükken mavi gözlü sarişin adamla evlencem diyordum.. kıvanç tatlıtuğ yoktu o zamanlarda...
büyüdüm ve küçükken kurduğu hayalimdeki adamla evliyim çok şükür::) o kişi çocukluk arkadaşim olduğu bilmezdim ilkokuldan yazilmiş belki de.:)
insan kuruyorsun o hayalini büyüyünce unutuyorsun.. Allah o kaderini yaziyor.. bilemiyorsun kiminle evlenecegi sans mi kader mi bilmiyorsun:)
hani 5 yaşindaki çocuklara sorar ya. büyüyünce ne olmak istiyorsun? polis öğretmen doktor vs cvplar veriyor..
unutuyorsun ne olacagi bi bakmişsin oluveriyor.. çok güzel demi:)
ben küçükken bi iş sahibi olucam derdim memur oldum. çok şükür.
sizinde muhakkak hayaliniz olmuştur... bilgileriniz alabilirmiyim?:)

Benim de hayalim sarışın mavi gözlü biriyle evlenmek... Ama olmayacak sanırım sevgilim kumral ve ela gözlü Benim de hayalim bir iş sahibi olmaktı, büyüdüm öğretmen oldum. Eh, Prens William'la da evlenip Prenses olma hayalim vardı ama kendisi kapıldı çoktan Şaka bir yana, yurtdışını gezme görme hayalim vardı, sevdiğim işi iyi biriyle beraber olmak vardı, bunların hepsi oldu. Maddi sıkıntım yok, manevi de yok. İstediğimi yiyip içip alıp okuyorum. Sanırım temel hayallerim gerçek oldu :))

çok güzel.. eses07 benimde öle hayalim vardi. bahçeli bir eve sahip olmaktir işte o evimdeyim ama bahçesi olan balkonlu bir eve sahip olmak istiyorum şimdiden işte. hayal kurduk bi zamanlarda gerçek oldu çok şükür

benimde hayalim esmer kara kaş kara göz bir adamla evlenmekti evlendim.
Gri spor bir arabamız olsun eşimle gezelim istiyordum oldu.
Evim olsun içinde cicili bicili eşyalarım olsun istiyordum oldu.
Abim muhasebeciydi ben küçükken ne olmak istiyorsun dediklerinde muhasebeci derdim ee oda oldu. (keşke öğretmen doktor deseydim :)
Şu an tek istediğim tatlı mı tatlı bir kız bebeğim olsun ama o daha yokk

Oda olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…