• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayaller

Romankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
82
40
3
İyi günler hanımlar
Biriyle konuşmuş çok sevmiştim. Her gece hayaline sarılıp uyurdum. Evlenince yapabilecek miyim ona yetebilecek miyim diye düşüncelere dalardım, kavgalarımızı bile hayal ederdim ama hiçbiri olmadı. Bir başkasını sevdiğini öğrendim. Bir sene olacak neredeyse, iletişimi kopardım. Ama hala hayaline sarılıyorum çünkü ancak öyle uyuyabiliyorum. Beni sevmemiş olan birini böyle düşünmek kendimden tiksindiriyor. Aslında kimden hoşlandımsa hayalimde birlikte oldum hep. Ruhum mu pis benim... Kim hayırlıysa ondan başkasının hayalini kurmak istemiyorum. Zaten olacak biri varsa niye hayal kurayım ki.. Şu hayallerden kurtulmak istiyorum kısaca. Benim gibi olan var mı? Hasta mıyım sapık mıyım ben?

Sapiklik degildir fazla deger vermis olabilirmisiniz
O sizi dusunmuyorsa haketmiyordur
Dusunmeyin once o size deger versin
Boyle dusunmeye calisin

Hayaller insanın kendini iyileştirme, sorunlarını çözme yoludur. Kötü bir şey değil hayal kurmak. Uyku öncesi hayal kurmak beyin teta dalga boyutuna girdiği için hayallere inanmayı, hatta hayallerin gerçekleşmesini bile sağlar. Ama sende “nasıl olsa olmayacak, bunlar hep hayallerde” düşüncesi hakim olduğu için gerçekleşemiyorlar.

Yaşın kaç bilmiyorum muhtemelen küçüksün. Sana tek tavsiyem, mutluluğu hayatına girecek adama endeksleme.

Hayaller insanın kendini iyileştirme, sorunlarını çözme yoludur. Kötü bir şey değil hayal kurmak. Uyku öncesi hayal kurmak beyin teta dalga boyutuna girdiği için hayallere inanmayı, hatta hayallerin gerçekleşmesini bile sağlar. Ama sende “nasıl olsa olmayacak, bunlar hep hayallerde” düşüncesi hakim olduğu için gerçekleşemiyorlar.

Yaşın kaç bilmiyorum muhtemelen küçüksün. Sana tek tavsiyem, mutluluğu hayatına girecek adama endeksleme.
29 yaşındayım

Sapik konusunu anlamadim
Hadi özlemek masumca ama alakam kalmayan bir insanı yatağımda hayal etmek sapıkça geliyor. Bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum artık. Hiç evlenmedim ve ilişki yaşamadım fakat hayalimde birçok kişiyle birlikte oldum.

Hadi özlemek masumca ama alakam kalmayan bir insanı yatağımda hayal etmek sapıkça geliyor. Bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum artık. Hiç evlenmedim ve ilişki yaşamadım fakat hayalimde birçok kişiyle birlikte oldum.

Yaşın itibariyle normal değil mi? Sen dursan hormonların durmaz. Bence bu hayeller cinsel anlamda sağlıklı olduğunu gösteriyor. Kendine fazla yükleniyorsun.

Sapik kelimesini kullanmam dogru olmaz.
Ama boyle bisey yapan birisi nedense gozumde " goruntuye onem veren, her yakisikliya vurulan" birisi gibi canlandi.
Yanlis olabilirim. Icimden geceni soyledim su an.

Sapik kelimesini kullanmam dogru olmaz.
Ama boyle bisey yapan birisi nedense gozumde " goruntuye onem veren, her yakisikliya vurulan" birisi gibi canlandi.
Yanlis olabilirim. Icimden geceni soyledim su an.
Neden öyle düşündünki.. Arkadaşlarım bunu nasıl beğeniyorsun derler hep. Merhametli konuşmasını iyi bilen biriydi bahsettiğim. Hiç tipe bakan biri değilim zaten benim de tipim yok öyle..

Biraz içini rahatlatayim, ben de senin gibiydim. Burçla alakalı olabilir belki. Hatta her sabah uyandığımda ilk sevdiğim adamın adını söylerdim. Yani bizimki de imkansız bir şey gibi görünüyordu ama evlendik. Hayalini kura kura oldurdum sanırım😅

Biraz içini rahatlatayim, ben de senin gibiydim. Burçla alakalı olabilir belki. Hatta her sabah uyandığımda ilk sevdiğim adamın adını söylerdim. Yani bizimki de imkansız bir şey gibi görünüyordu ama evlendik. Hayalini kura kura oldurdum sanırım😅
Nasil imkansizdi ozel degilse :)
Merak ettim

Ne güzel. Açıkçası artık evlilikten ümidimi kestim. Başkasını sevdiğini öğrendiğim biriyle zaten olmaz. Bir de o sevdiği kişi arkadaşım çıktı. Bence bundan daha imkansızı olamaz. Onu gerçekte kabul etmeyi midem almaz. Ama hala hayalimde. Ondan başka birine de ısınamıyorum.

Nasil imkansizdi ozel degilse :)
Merak ettim
Hem maddi hem manevi anlamda zor zamanlar geçiriyordu. Üstelik bir kez eski sevgilisini unutamadığını söyledi bana. Zaten o gün ben bitirdim. Öncesinde o ayrılırdı hep sacmasapan sebeplerden. Eh başka kadın aklında olunca gurur çalışıyor tabii😅 Oylelikle bitti. Zaten çok da değer vermezdi. Ben deli gibi aşıktım. Ben gururdan defteri kapattım, hatta ona da sağlam hakaret ettim ki haklıydım. Ama kalbimde bitmedi. Hala yatmadan en son aklımda o vardı, uyanınca ilk aklıma gelen de oydu. Ruyalarimdan çıkmazdı. Neyse aradan beş altı ay geçti. Beyimiz resmen yenilenmiş olarak geldi. Bir insanın bu derece değişebilecegine görmesem yeminle inanmazdım. Yeminler, sözler verdi. Samimiydi üstelik. İkna oldum bir süre sonra. E malum aşk 🤦🏻‍♀️😅 O günden beri en ufak bir saçmalığın görmedim. Sonradan anladım ki depresyondaydi o dönem. Şimdi evliyiz, hamileyim. Maşallah diyeyim. Bu olayların üzerinden dört yıl geçti. Ama yaşarken zordu tabii. Yani umudunu kesme. Kaderinde olan sana geliyor illaki. R Romankiz

Hem maddi hem manevi anlamda zor zamanlar geçiriyordu. Üstelik bir kez eski sevgilisini unutamadığını söyledi bana. Zaten o gün ben bitirdim. Öncesinde o ayrılırdı hep sacmasapan sebeplerden. Eh başka kadın aklında olunca gurur çalışıyor tabii😅 Oylelikle bitti. Zaten çok da değer vermezdi. Ben deli gibi aşıktım. Ben gururdan defteri kapattım, hatta ona da sağlam hakaret ettim ki haklıydım. Ama kalbimde bitmedi. Hala yatmadan en son aklımda o vardı, uyanınca ilk aklıma gelen de oydu. Ruyalarimdan çıkmazdı. Neyse aradan beş altı ay geçti. Beyimiz resmen yenilenmiş olarak geldi. Bir insanın bu derece değişebilecegine görmesem yeminle inanmazdım. Yeminler, sözler verdi. Samimiydi üstelik. İkna oldum bir süre sonra. E malum aşk 🤦🏻‍♀️😅 O günden beri en ufak bir saçmalığın görmedim. Sonradan anladım ki depresyondaydi o dönem. Şimdi evliyiz, hamileyim. Maşallah diyeyim. Bu olayların üzerinden dört yıl geçti. Ama yaşarken zordu tabii. Yani umudunu kesme. Kaderinde olan sana geliyor illaki. R Romankiz
Sevdiği senden sonra da sevgili olduğu yakın arkadaşın olsaydı kabul edemezdin. Onu isteyemiyorum da hayalimden atamıyorum da...

Allah bagislasin bebisinizi
Kismetmis demekki donmus dolasmis birbirinizi bulmussunuz guzelde olmus :)
Bosa beklemekte istemiyor insan cok aceleci bir yapim var sanirim
5 6 ayda konusmadiniz mi hic

• Muhteşem
Reactions: Kuf
Niye sapık olasın cnm
Sadece sevmişsin
Başka insanlara şans vermelisin ama
Gerçekten bir iliiki yaşarsan herseyi unutursun

Allah bagislasin bebisinizi
Kismetmis demekki donmus dolasmis birbirinizi bulmussunuz guzelde olmus :)
Bosa beklemekte istemiyor insan cok aceleci bir yapim var sanirim
5 6 ayda konusmadiniz mi hic
Hiç konuşmadık. Bitmişti benim için tamamen
O kendini toparlayıp dönmeye çalışıyormuş meğer. Nereden bileyim ben😅

Back