Ben de üni mezunuyum kep atmadım.Takıldığınız şeyin arkası bomboş aslında.
Kepi havaya savurup işe giremeyen,memnun olmadığı işte çalışmak zorunda olan binlerce üni ve master mezunu var.
Onların yanında aman ben kep atamadım diye dert yanmayın derim.
Bir okuldan mezunsunuz işte onu değerlendirin iyi bir işe girmeye çalışın yada istediğiniz fakülteye bölüme girmek için çalışın.hayatta hiç bir şey için gec değilsiniz.
Keramet kepte değil ..
ordaki ünilerde mezuniyet töreni yokmu cnm
snde türkiyeye geldiğinde cübbeli resim çektirebilrdin cnm herhangi bir resimcide bnu yapabilirsin :)hayir malesef yok burda. zaten bitirdim ben universiteyi ve calismaya basladim. ama arkadaslarimin resimlerini gorunce falan cok imreniyorum onlar adina mutluym ne guzel giymisler diyorum cokta guzel kiyafetler yakimis hepsinede. bende hevesleniyorum ne guzeller
snde türkiyeye geldiğinde cübbeli resim çektirebilrdin cnm herhangi bir resimcide bnu yapabilirsin :)
hayat hiç birşeyi takmayacak kdr kısa cnm unutma olur muayy ne guzel olur :) :) insallah gelirsem turkiyeye yaptircam bu cok guzel fikir :) :)
hayat hiç birşeyi takmayacak kdr kısa cnm unutma olur muünilere yakın herhangi bir fotocuya gittiğin zaman 5 dk da hallettirirsin :)
amin canım inşallah :)çok tesekkur ederim canim ya :) :) mutlu ettin beni Rabbimde seni mutlu etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?