• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayaller ve hayatlar...

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
Kadinlar kulubune uye oldugumdan beri hep ask hayatimla ilgili dert yandim sizlere. bi turlu o kisiden once ne hayaller kurdugumu konusamadim.
bilenler bilir belki 10 senedir yurtdisindayim buraya gelmeden once ortaokulda egitimimi tamamladim oyle geldim yurtdisina. lise ve universiteye gitmek ve ogretmen olmakti hayalim...
Ama olmadi...
universite mezunu olupta kep atma toreni hayallerimin en buyuguydu. en çok bunu istiyordum. eski sinif arkadaslarimi faceten instagramdan falan gorunce duygulaniyodum sonrada ben yapamadim boyle bisey diye agliyodum.
dogdugun yer degil doydugun yer demisler benimkide oyle oldu. kismetimde buraya gelmek varmis geldim. cok sukur burda yeni bi dil ogrendim okulunu okudum diplomasini aldim calisiyorum ama hep bi ukte kaldi içimde o guzel kiyafeti giyip basinda kep olup elinde diploman olmasi çok guzel bisey...

uzun oldu kusura bakmayin benim hiç arkadasim yok anca dertlerimi dusuncelerimi duygularimi burda paylasiyorum.

Allah'a emanet olun...

Ben de üni mezunuyum kep atmadım.Takıldığınız şeyin arkası bomboş aslında.
Kepi havaya savurup işe giremeyen,memnun olmadığı işte çalışmak zorunda olan binlerce üni ve master mezunu var.
Onların yanında aman ben kep atamadım diye dert yanmayın derim.
Bir okuldan mezunsunuz işte onu değerlendirin iyi bir işe girmeye çalışın yada istediğiniz fakülteye bölüme girmek için çalışın.hayatta hiç bir şey için gec değilsiniz.
Keramet kepte değil ..

Ben de üni mezunuyum kep atmadım.Takıldığınız şeyin arkası bomboş aslında.
Kepi havaya savurup işe giremeyen,memnun olmadığı işte çalışmak zorunda olan binlerce üni ve master mezunu var.
Onların yanında aman ben kep atamadım diye dert yanmayın derim.
Bir okuldan mezunsunuz işte onu değerlendirin iyi bir işe girmeye çalışın yada istediğiniz fakülteye bölüme girmek için çalışın.hayatta hiç bir şey için gec değilsiniz.
Keramet kepte değil ..

çok sukur calisiyorum zaten lise ve iki yillik universite okudum burda. ama nedense o guzel fotograflari gorunce hevesleniyorum bende hep. burda oyle bisey olmadigindanmidir nedir hep bi hayalimde durur o.

ordaki ünilerde mezuniyet töreni yokmu cnm

hayir malesef yok burda. zaten bitirdim ben universiteyi ve calismaya basladim. ama arkadaslarimin resimlerini gorunce falan cok imreniyorum onlar adina mutluym ne guzel giymisler diyorum cokta guzel kiyafetler yakimis hepsinede. bende hevesleniyorum ne guzeller

hayir malesef yok burda. zaten bitirdim ben universiteyi ve calismaya basladim. ama arkadaslarimin resimlerini gorunce falan cok imreniyorum onlar adina mutluym ne guzel giymisler diyorum cokta guzel kiyafetler yakimis hepsinede. bende hevesleniyorum ne guzeller
snde türkiyeye geldiğinde cübbeli resim çektirebilrdin cnm herhangi bir resimcide bnu yapabilirsin :)

Back