hayalinizdeki meslek nedir?ne olmak istiyorduk ne olduk yada olamadık haydi paylaş

celbera

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
2.502
96
363
40
benim hayalim iç dekorasyonunu kendim tasarladığım,görünümüyle çok cici ,huzur verici genç yaşlı her yaşta insanın rahatlıkla gelebileceği bir mekan.İçinde enfes pastalarr,börekler ,mantılar,yemekler ,çay kahve bulunan huzur dolu bir mekan işletmek istiyorum.hem pastalar yapıp süsleyeceğim lezzettler sunmak istiyorum insanlara.Aç insanları ücretsiz doyurmakistiyorum.ya bilmiyorum bu yıllardır içimde uhdedir.Garsonlar bayan tertemiz giyimli güleryüzlü olmalı.masa örtüsünden tablolara kadar herşey huzur vermeli.şuanki işim bu anlattıklarımdan alakasız mezuniyetimde .rabbim herkezin gönlünün muradını hayırlısından versin

lise yıllarında ya tıp ya mimarlık istiyordum sonra tıptan gözüm korktu vazgeçtim tüm tercihlerim mimarlıktı, çok yüksek bir puanla mimarlığa 1. sıradan girdim ve puanım aynı okulun tıp fakültesine de yetiyordu şimdiki aklım olsa tıpı seçerdim.

Televizyoncu ya da sinemacı olmak istiyordum hep hep hep. :82:
Ama turizmci olacağım.
Yine de pes etmedim hayalimden, hele bir okul bitsin bakalım.

Subay olmak istiyordum medya okudum ve medyada ulusal bir kanalda calisiyorum :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…