• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama YÖK izin vermeyecek!

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar.
Forumda daha önce de birçok konu açtım.
Ben Okul Öncesi Öğretmenliği okumak istiyorum.
Şu anda İktisat 1. sınıf öğrencisiyim ama önümüzdeki yıl Okul Öncesi Öğretmenliği için sınava girmeyi istiyorum.
En son açtığım konuya bakarsınız YÖK'ün aldığı bir karara göre galiba üniversitelere artık Okul Öncesi Öğretmeni ve Sınıf Öğretmeni alınmayacak olması.
Sizce böyle bir şey mümkün mü?
Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği bölümü kapatılır mı gerçekten?
Ben Okul Öncesi okumayı çok istiyorum ama bu haber canımı çok sıktı. :43:
Hayalimi gerçekleştiremeyecek olmam düşüncesi bile moralimi çok bozuyor.:43:

valla canım yökte şaşmış ne yapacağını formasyonu kaldrdı bu yıl geri getirdi şimdi eğitim fakültesinin bazı bölümlerini kapatıyor
ama bu haber zaten çok önceden söylenmişti bilmiyorum ki burası türkiye her an her şey olabilir canım üzülme bugün kapatır
yine çok tepki alır yarın açar bu düzen böyle :50:

valla canım yökte şaşmış ne yapacağını formasyonu kaldrdı bu yıl geri getirdi şimdi eğitim fakültesinin bazı bölümlerini kapatıyor
ama bu haber zaten çok önceden söylenmişti bilmiyorum ki burası türkiye her an her şey olabilir canım üzülme bugün kapatır
yine çok tepki alır yarın açar bu düzen böyle :50:

canım alacak zaten o Allah'ın emri de o kadar insanın hayali olan bölümler bunlar..
kapatmaya hakları yok ya :43:

canım üzülme ya nolur bir dur beklemekten başka çaren yok ki sen çalış sadece okul öncesi olması şart mı ki :S

Canım çok istiyorum bu bölümü okumayı .
Çocukları çok seviyorum,öğretmenliği çok seviyorum.
Bu bölüm tam bana göre;
ama çok araştırdım her yerde aynı şey yazıyor.
''2013 YGS/LYS'de de öğrenci alınacakmış ve önümüzde ki yıldan itibaren 3 yıl olmak suretiyle bu bölümlere öğrenci alınmayacakmış.''
Yani biz üniversiteden mezun olunca tekrardan öğrenci alınmaya başlayacak.
Ailemle de konuştuk. Bu bölümü bitir mezun olunca bir daha girersin sınava öyle okursun,okumanın yaşı yok diyorlar.
Çok saçma olmaz mı? O durumda ben 28 yaşımda mezun olmuş olurum ikinci üniversiteden.

Back