• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu hayalımdekı salon boyle olucak

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
$265723286.webp
böyle bir köşe takımı alıcam siyah ama mınderlerın rengını degısırım buyuk ıhtımal..
karısınada boyle guzel koltuklar ıstıyorum $Mor-Tekli-Koltuk_1183_1.webp
$purple_lounge_sofa.webp $koltuk2_979446733.webp bırınden bırı olcak yıne sıyah teklı ufak koltukla dekoru tamamlıcam yemek takımınıda beyaz agırlıklı sıyah lı parlak mobılyalardan alıcam perdelerımın fonu siyah olsun ıstıyorum sadece sıyah uyar bu dekora ..
avvizeme gelınce $SIYAH-TASLI-AVIZE__20633434_0.webp oda bole olucak... Nasıl olur sızce kızlar boshayallersmile

meryem kartal köşe koltuğun, normal koltuk takımını da ben beğendim. Sizde benim gibi avantgarde mobilya sevenlerdensiniz sanırım. Modern tarzıda beğeniyorum ama salon için çok sade geliyor bana ama vantgarde öyle değil estetik, gösterişli, kısacası şıkır şıkır abarttıya kaçmadan. Avantgarde mobilya ile ilgili konuda açtım.

hoşşşşşşşşşşşşş.............insallah istedigin bu salon takımını alırsınnnnnnnnnnn

aynı kurgu,aynı hayali salonum içinde ben de kuruyorum:)
hatta ananemin yıllardır kullandığı tekli kabartmalı oymalı koltukları alıp yenileyip kullanmak istiyorum:)
ikimizinde gönlüne göre olsun inşalla,
seçimlerin çok hoş.

renk dengesini-kumaş tercihlerini iyi belirle ve birilerine danış bence
tek tek yüklediğin mobilyalar iyi ama örneğin köşe takımın, berjerin ve avizen dömi-klasik tarzda,uyumlu ama josejin fazla gelebilir...üstelik ortalama apartıman evlerindeki salonların metrekaresi bellliyken...
renk seçimini de mutlaka salonunun büyüklüğüne göre yap, koyu renk mobilya küçük salonda boğucu olabilir. bu konuda yardımcı olabilecek siteler bile var. mimarlara mail atıyorsun sana önerilerde bulunuyorlar.
herşey gönlünce olsun,sevgilerimle

renk dengesini-kumaş tercihlerini iyi belirle ve birilerine danış bence
tek tek yüklediğin mobilyalar iyi ama örneğin köşe takımın, berjerin ve avizen dömi-klasik tarzda,uyumlu ama josejin fazla gelebilir...üstelik ortalama apartıman evlerindeki salonların metrekaresi bellliyken...
renk seçimini de mutlaka salonunun büyüklüğüne göre yap, koyu renk mobilya küçük salonda boğucu olabilir. bu konuda yardımcı olabilecek siteler bile var. mimarlara mail atıyorsun sana önerilerde bulunuyorlar.
herşey gönlünce olsun,sevgilerimle

aaa canım bana ozelden o sıtelerı atabılırsen sevınırım saagol ılgıne bıde:))

güzel koltuklar ancak kombinlerken cok koyu renklere kacarsan icersi cok bogucu ve kücük görünür siyah riskli bi renk

Back
X