Saç Rengi ve Saç Boyama Hayalimdeki saçlar..

boyayı seviyorum ben kuaförün iyi anlayanına gitmek lazım bence canım.. öylesi de zor bulunuyo..

boyayı seviyorum ben kuaförün iyi anlayanına gitmek lazım bence canım.. öylesi de zor bulunuyo..

aynen çoğu sözde profesyonel, sanırım yaşlı olanlar daha iyi anlıyor gözlemim bu, iki kere röfle yaptırdım ya beyaz yaptılar ya yaşlı gibi küllü, hepsi ben bu rengi çıkarırım diyor ama fıs, kuaföre verdiğim paralarla bakım ürünleri alsam saçlarım süper olurdu heralde, artık gitmiyorum kuaföre uçlardan kendim kesiyorum, nasılsa son kuaför berbat kesitiği için belli olmuyor hiç

ben de en son kuaför facialarımdan sonra gerçekten iyi bi kuaförüm var ondan azar yedim.. mahvetmişsin saçlarını dedi kesti..
ama bu kuaförlük zanaatını tüm bayanların öğrenmesi gerektiğine kanaat getirdim..
zaman olursa ilk işim öğrenmek olacak da zaten : ))

şiddetle katılıyoru mmmm

saçlara bak yaaa , şu hatundaki saç yeter yüzü boşverin benim ne zman böyle saçlarım olacak

Eki Görüntüle 525433 bu saçta kat yok ama çok güzel duruyor, kahküllerimi uzatıyorum bende böyle istiyorum heryeri eşit katlı olunca heryerden saçak saçak çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…