tutturmak önemli tabi, ama bide hemen akıyor ortaya çok farklı bir renk çıkıyor zaten, çok saçım olsa kesinlikle yaptırırdım ama tüm riskleri alıp
aynı lastik gibi uzuyor saçlarım tararken, of of hiçbişeyin doğalı gibi yok, diplerim boyalı değil şu an öyle parlak kalın ve sağlıklı ki yıllar sonra anca komple kendim saçıma döncek, çok pişmanım boyaya bulaşınca dönüşü yok
aynen çoğu sözde profesyonel, sanırım yaşlı olanlar daha iyi anlıyor gözlemim bu, iki kere röfle yaptırdım ya beyaz yaptılar ya yaşlı gibi küllü, hepsi ben bu rengi çıkarırım diyor ama fıs, kuaföre verdiğim paralarla bakım ürünleri alsam saçlarım süper olurdu heralde, artık gitmiyorum kuaföre uçlardan kendim kesiyorum, nasılsa son kuaför berbat kesitiği için belli olmuyor hiç
ben de en son kuaför facialarımdan sonra gerçekten iyi bi kuaförüm var ondan azar yedim.. mahvetmişsin saçlarını dedi kesti..
ama bu kuaförlük zanaatını tüm bayanların öğrenmesi gerektiğine kanaat getirdim..
zaman olursa ilk işim öğrenmek olacak da zaten : ))
ben de en son kuaför facialarımdan sonra gerçekten iyi bi kuaförüm var ondan azar yedim.. mahvetmişsin saçlarını dedi kesti..
ama bu kuaförlük zanaatını tüm bayanların öğrenmesi gerektiğine kanaat getirdim..
zaman olursa ilk işim öğrenmek olacak da zaten : ))
Eki Görüntüle 525433
bu saçta kat yok ama çok güzel duruyor, kahküllerimi uzatıyorum bende böyle istiyorum heryeri eşit katlı olunca heryerden saçak saçak çıkıyor