canım bence tam olarak tarçın değil ama tarçın a yakın gibi geldi bana
çok alımlı duruyor yaaanca 3 yada 5 sene sonra böyle uzun olur benim
Hemdee çook :)
Ben eğer sabredip hiç kestirmezsem yazaa aynı bu boyda olucak saçlarım, ama bu rengi yapamam çünkü kendi rengime dönüyorum artık :)
Yani hep hayallerimde kalacak bu renk
Bu renk çok bakım ister ama canım, sürekli boyanı tazelemen gerekicek çünkü rengin birkaç haftada akar
Sürekli boyamakta saçları fazlaca yıpratacağından buna hazır mısıınn?
adı üstünde sadece hayal iştebende saç kalmadıki boyaya boyaya bende artık kendi saçıma dönüyorum, ne güzel uzunmuş senin benim yıllar sonra böyle olur ancak
tuce bende de kalmadı saç.. alttan gelenleri bekliyorum çok da uçları boyamıyorum kısacık da oldu valla....adı üstünde sadece hayal iştebende saç kalmadıki boyaya boyaya bende artık kendi saçıma dönüyorum, ne güzel uzunmuş senin benim yıllar sonra böyle olur ancak
valla haklısın canım en iyisi salmakHayal olarak kalması daha sağlıklı bence, yapmaya kalksak saçlarımız yanacak, yanacak, yanacak...
Yarın 3 cm kadar kestiricem saçlarımdan ama :/
Kestirmiycektim de sağlıklı görünsün bari bu gece öpüp oksıycam onları ah benim caanım saçlarım
Ama şunu diyebilirim ki saçlarıma 1 yıl boyunca bakım yaptım bu 3-4 ayda elde ettiğim hızlı uzamayı elde edemedim.Demek ki saça hep bakım yapmak işe yaramıyor.Bırak kendi haline ooh uzasınlar misss
Eki Görüntüle 513818
tuce bende de kalmadı saç.. alttan gelenleri bekliyorum çok da uçları boyamıyorum kısacık da oldu valla....
oryal felaket bişeymiş.. bi daha tövbe oryal yaptırmam.. ama yolladığım linkteki boyayı denemek isterdim..lorealin feriası çok amonyaklıymış korktum.. alamam sanırım
akar mı akınca sarılaşır mı bilmiyorum ama güzel renk.. ben de kel kalcam artık maalesef.. annem "eline gelcek artık saçların çok oynadın" diye kızıyo bana..valla haklısın canım en iyisi salmaksaçların zaten çoğu kısmı ölüymüş, ölü saça yaptığımız bakımdan ne hayır gelcek anca yumuşatıyor falan işte, aman uzarsa uzar napi takıncada uzamıyor
süpermiş bu renk çokda benziyorda cesaret işte , bide habire akcak, sarı gibi kalıcı olsa yaptırırdım aslındada, kel kalcam
anneler alımlı şeyleri sevmez kendi annemden biliyorum, herkes yakışmış derse o ağız büker, e malum bu renkte iddialı bir renkkızlar bende bu renge bayılıyorum hatta bu renk erkek arkadaşmn en çok sevdiği bana en çok yakştrdığı saç rengi ama annem daha yaşın değil diyor bikere yaptırdım annem haricinde herkes beğendi ama annem bğenmeyince içime bikere kurt düştü her kuaföre gittiğimde bu rengi yaptırcam die gidiorm son anda hep vazgeçiyorum bence bu rengi dene derim gerçekten çok hoş:)
akar mı akınca sarılaşır mı bilmiyorum ama güzel renk.. ben de kel kalcam artık maalesef.. annem "eline gelcek artık saçların çok oynadın" diye kızıyo bana..
saçlarım cansızlaştı bugün de kestircem bakalım.. üzülüyorum artık saçlarımın haline
çok geeeç.. zaten benim saçlarım her banyodan sonra sünerek elimde kalıyordu.. en azından azcık rahatladım..kilom var.. gitse kilolar kısa saç da yakışacakmış.. kısa dediğim de kütten biraz uzun.. uzunken sinek gibiydi saçlarım şimdi biraz gürmüş gibime geliyo.. hala yaktığım ama kesilmemiş saçlarm var.. : (anneler alımlı şeyleri sevmez kendi annemden biliyorum, herkes yakışmış derse o ağız büker, e malum bu renkte iddialı bir renk
kestirme boşuna ya aynı tas aynı hamam bari uzun kalsın , kestirmenin bir cacığı olmuyor bende malesefff
ben de bu renge bayılıyorum, saçlarım kahverengi, maalesef bugüne kadar gittiğim kuaförlerin hiç biri yapmayı kabul etmedi :26:
çok geeeç.. zaten benim saçlarım her banyodan sonra sünerek elimde kalıyordu.. en azından azcık rahatladım..kilom var.. gitse kilolar kısa saç da yakışacakmış.. kısa dediğim de kütten biraz uzun.. uzunken sinek gibiydi saçlarım şimdi biraz gürmüş gibime geliyo.. hala yaktığım ama kesilmemiş saçlarm var.. : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?