• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalimdeki mutfak yardım edin yütfen...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar baharatlık takımı olsun,kepçelerin böyle askıda olması olsun çok hoşuma gitti, böyle bir mutfaga sahip olmak istiyorum böyle ürünler nerelerde var...baharatlıkların asılı oldugu askı mutfak taşına monta mu ediliyo acaba,bir bütün olarak mı satılıyo kepcesi askılığı baharatlıgı... resimlere bakarsanız ne demek istediğim daha açıklayıcı olur sanırım :) ah bu ben :) :)

Eklentiler

• $2000010286.webp
    $2000010286.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 862
Oturduğun yerde varsa bauhause, praktiker, koçtaş, ikea gibi yerlerde bulabilirsin

Kızlar baharatlık takımı olsun,kepçelerin böyle askıda olması olsun çok hoşuma gitti, böyle bir mutfaga sahip olmak istiyorum böyle ürünler nerelerde var...baharatlıkların asılı oldugu askı mutfak taşına monta mu ediliyo acaba,bir bütün olarak mı satılıyo kepcesi askılığı baharatlıgı... resimlere bakarsanız ne demek istediğim daha açıklayıcı olur sanırım :) ah bu ben :) :)

Canım bu bahsettiğin aparatlarr büyük yapı marketlerinde var, Praktiker, koçtaşta, ikea da var hepsi ayrı satılıyor. Tabiki kepçeler ve diğper aksesuları kendin ayrı olarak alacaksın cnm.

duvara mante olmuş apartaları ıkeada bulabilirsin canım benimde çok hoşuma gidiyor hem tezgahta yer kaplamıyor hemde toplu bir biçimde düzenli duruyor.

çok sağolun kızlar dediğiniz yerlere bakıcam evet derli toplu olması modern görünmesi hepsi beni etkiledi :)

kullanıp memnuniyetsizliği olan varsada söylesin kızlar herhangi bir dezavantajı varmı?

Cnm kızların dediği gibi Koçtaş'ta gördüm ben de bunları. Almayı düşündüm aslında ama eşim pek niyetli diil ortalıkta durmasın kalabalık etmesin istiyor. Bende tek dezavantajı açıkta olduğu için toz tutması olabilir :51:

baharatlık her yemekte lazım alıyo bence ben o materyaller paslanırmı diye tereddütteyim

BEN DE KULLANIYORUM BU ŞEKİLDE BAHARATLIKLAR VE KEPÇELERİ
herhangi bir sıkıntım yok
özellikle mutfakta çok yeri olmayan ve de tezgahta yer kaybetmek istemeyenler için çok uygun bence.
ikeadan aldım ben
bunlarda ikeanın ürünleri gibi duruyor

buarada paslanma gibi bir durum söz konusu değil
4 aya yaklaştı ben kullanıyorum boyalarında dökülme paslanma vs ile karşılaşmadım
fiyatları da oldukça uygun bilginize

Son düzenleme:
arkadaşların dedigi gibi yapı marketlerde ayrı ayrı satılıyor canım..
bende alcam ama sadece kepçe vs icin..tezgahın kalabalıklıgını sevmiyorum .. avantajı elının altında olur kevgirin süzgecin vs.. dezavantajı da,tozlanması yada yemek yaparken ocaga yakınsa sıcraması söz konusu olabilir.

Ben KOÇTAŞ tan aldım, fiyat olarak en pahalısını aldımki paslanmasın dökülmesin.
Sonuç : Dökülmeye başladı.
Ben kupa asmak için kullanıyorum.
Ağızları geniş olduğundan dolapta çok yer kaplıyordu.
IKEA dan alan arkadaşlarım daha memnun sanki...

Back
X