- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Onlarada göz gezdirdim canımda hiç tarzım değil, daha düz seviyorum , beyaz ve pudra pembesi güzel olacaktır inşallah , country tarzı döşemeyi düşünüyorumsalon takımında cok spor. köşeminde öyle
avangard düşünsene salonunu
iki odanda spor olcak ya ondan dedimdi.Onlarada göz gezdirdim canımda hiç tarzım değil, daha düz seviyorum , beyaz ve pudra pembesi güzel olacaktır inşallah , country tarzı döşemeyi düşünüyorum
Spor ve şıklık olucak salonumda , diğer odamda da renk cümbüşü yaratıcamiki odanda spor olcak ya ondan dedimdi.
bi odana girince farklı bi tarz olsun diye.
country de olur bak.
evlilik ni zaman ?
Teşekkür ederim canımbal bocuguu cok zevklısınn :)
duvarına kadar istedigin boyayı ver. cok güzel olurSpor ve şıklık olucak salonumda , diğer odamda da renk cümbüşü yaratıcam
Benimkisi asker , daha tarih konmadı ama ya 2016 eylül/kasım yada 2017/haziran gibi artık bakıcaz duruma göre
Teşekkür ederimduvarına kadar istedigin boyayı ver. cok güzel olur
şimdiden güle güle otur.
mutlulugunuz daim olsun
bayada zaman varmış. ufakdan düşüncelerini sabitle.
Kurumsal firmadır umarım.Teşekkür ederimevet ben çok kararsız biriyim, yazın mobilyalarımızı alıcaz o yüzden şimdiden bakınayım dedim heyecan yaptım paylaştım burda
Bu herkesin bildiği mobilyacı, yarısını verip yarısını teslimattan sonra ödüyelim diyoruzKurumsal firmadır umarım.
ama başka türlü firmaysa sakın mobilyalar tam gelmeden ücretini tam ödemeyin. mobilyacılar cok fenalar.
Kurumsal firmadır umarım.
ama başka türlü firmaysa sakın mobilyalar tam gelmeden ücretini tam ödemeyin. mobilyacılar cok fenalar.
İzmirden inegöle sonra, inegölden izmire nakliyat vs. Aynıya gelir. İnşallah gönlüme göre bulurumbence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ve ödemelerde de kolaylık saglıyorlar ...
Evet ya gerçekten çok şirin duruyorlar, nette çok yastık tasarımları var, oturma odamı eğlenceli bi o kadarda zarif yapıcamyastık olayı çok hoşuma gitti
bende bu renklere yakın koltuk aldım sahra koltukmuş ismi çiğlide ''mobilya evin'' den çok güzel oldu iyi hizmet ve gerçekten çok uygun fiyata aldımGelin adayı olarak , evimi kafamda tasarlıyorum bakalım beğenicekmisinizBüyük bir ihtimal bu mobilyaları alıcam
Rengi turkuaz olacak ve üzerinde renkli yastıklar kullanıcam
Aşağıdaki renkli yastıklar gibi cümbüş yaratıcam ecük cofcofluyum ben
Salon takımımda , koltuğun biri beyaz diğeri toz pembe olucak ama sade düz renkler kullanıcamheyecan yaptımm
bende bu renklere yakın koltuk aldım sahra koltukmuş ismi çiğlide ''mobilya evin'' den çok güzel oldu iyi hizmet ve gerçekten çok uygun fiyata aldım