• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayalimdeki gelinlik

Velasr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
27
2
18
İstanbul
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398969992.785747.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398970018.394565.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398970038.181240.jpg

Merhaba hanımlar,
İçimden düşünüp de hiç resme dökülmüşünü bulamadığım hayalimdeki gelinliğe çok yaklaşan bir gelinliği geçen gün instagramdan gördüm ve sizle de paylaşmak istedim. Ben gelinlikte kuyruk, kabarıklık gibi abartıları seviyorum çünkü o günden başka abartmak isteyeceğim, ön plana çıkmak isteyeceğim daha özel bir günüm olmayacak:) o nedenle bu çok içime sindi. Yalnız fotoğraftaki hanım üzerinden yorumlama yapmak dığru olmaz, çünkü hanımefendi biraz dolgun, ben 1.63 boyundayım 50 kiloyum. Bir de tesettürlüyüm üst kısmı tesettüre uyarlamayı düşünüyorum.

Şimdi size sorum;
1. Gelinlik modeli hakkındaki fikirleriniz 2) Kuyruklu model kullananlardan t tavsiye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3) Bu gelinliği İstanbul anadolu yakasında layıkıyla dikebileceğine inandığınız yerler

Eki Görüntüle 1096772 Eki Görüntüle 1096773 Eki Görüntüle 1096774

Merhaba hanımlar,
İçimden düşünüp de hiç resme dökülmüşünü bulamadığım hayalimdeki gelinliğe çok yaklaşan bir gelinliği geçen gün instagramdan gördüm ve sizle de paylaşmak istedim. Ben gelinlikte kuyruk, kabarıklık gibi abartıları seviyorum çünkü o günden başka abartmak isteyeceğim, ön plana çıkmak isteyeceğim daha özel bir günüm olmayacak:) o nedenle bu çok içime sindi. Yalnız fotoğraftaki hanım üzerinden yorumlama yapmak dığru olmaz, çünkü hanımefendi biraz dolgun, ben 1.63 boyundayım 50 kiloyum. Bir de tesettürlüyüm üst kısmı tesettüre uyarlamayı düşünüyorum.

Şimdi size sorum;
1. Gelinlik modeli hakkındaki fikirleriniz 2) Kuyruklu model kullananlardan t tavsiye

Cok hos bir model. Uyarlandiginda mutlaka ust kisim sade kalmali. Dantel isiltisiz olmali sade gupur mesela. Ve gelinbasi olabildigince sade baglanmali goz odakli makyaj tercih edilmeli.
kuzenimin gelinligi cok kuyruklu kabarik degil ama kuyruk oldukca gorkemli. Fotograflarda harika gorunecegine eminim. Kadikoy de cok moda evi var bunu dikebilecek. Maliyetli olabilir ama butceniz nedir?

Bütçe konusunda sıkıntım yok çok şükür, model beğenmem yeterli. Tabi ben de çok abartı birşey yani bir gece için israfa kaçacak seçimler yapmamaya dikkat ediyorum ama bir kısıtlamam yok diyelim. Teşekkür ederim yorumunuz için. "Herkes basar rahat edemezsin." diyorlar, kuzeniniz sıkıntı yaşamış mı acaba bu konuda? Ben çok duymamaya çalışıyorum ömürlük birşey seçmiyorum ki o gece beni özel hissettirecek bir şey arıyorum, rahatsız birşey tabi ki tercih etmem ama estetik daha ön planda..

Eki Görüntüle 1096772 Eki Görüntüle 1096773 Eki Görüntüle 1096774

Merhaba hanımlar,

Şimdi size sorum;

düğününüz ne zaman olacak? Çünkü boyle teferruatlı bı gelinliği düğünden 1 ay önce tamamlanmış hale getirmek lazım, çok hoş bir seçim, mutlulukla giyin.:49:

düğününüz ne zaman olacak? Çünkü boyle teferruatlı bı gelinliği düğünden 1 ay önce tamamlanmış hale getirmek lazım, çok hoş bir seçim, mutlulukla giyin.:49:

Eylül'ün son on günü içinde düşünüyoruz inşallah, tarih henüz almadık. Amin çok teşekkür ederim, Allah her isteyene nasip etsin. Neden 1 ay önce hazır olmuş olmalı? Henüz hiç gelinlikçi gezmedim, bilmediğim için soruyorum, aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Back