hayalim kararsizligim yuzunden suya dusecek

krmzsyh

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
35
1
6
İstanbul
slm herkeze.dogru yere yazdigimdan emin degilim.ben 4-5 yildir arabam olsun istiyodum.cocugum kucuktu ehliyet kursuna gidemedim maddi olanaklar falan derken bu zamana geldik.simdi artik haziriz ama bu kezde hangisini almak istedigime karar veremiyorum.eskiden kia sportage diyodum ama is ciddiye binince durum degisti.ben reno capter dan yanayim esim mercedes a180 diyo.son karar benim.siz olsaniz hangisini secerdiniz.fikir verebilirmisiniz bana motordu iciydi hic anlamam gorunus itibariyle...

Durumunuz varsa mercedes alın her zaman prim yapar markası yeter..Ben olsam reno alırdım duruma bağlı bu ben megane beğeniyorum hemde az yakıyor..

evet en güzeli mercedes bütçenize uygunsa..
reno captur de görüntü olarak güzel ama ben yeni araba alsam reno almam.

Biraz gec oldu ama tesekkurler ilgilendiginiz icin
mercedeste olsa cok pahalisindan olmayacakti zaten limit ayniydi
kia sportage simdi kapinin onunde oylece duruyo.duruyo cunku malesef kullanamiyorum.cocugum okula basliycak belki o zaman mecburen yenmek zorunda kalicam korkularimi.yoksa bosuna heveslendigimle kalicam

hayırlı uğurlu olsun,
arabanız otomatikse neden korkuyorsunuz?.çok kolay otomatik vitesli araba kullanmak..bende de opel corsa var.
arabamdamdan memnunum kredi çekerek aldım hala ödüyorum.bi kaç dezavantajı var tabi mesela yokuşta geri kaçırıyor.1.2 ama benzin biraz fazla harcıyor.ben araba almadan bi kaç ay önce eşim arabasını bir kere verdi.koltuğa oturdum ama cesaretim bir türlü gelmedi.bi kaç ay sonra çok plansız oldu araba almam.çalıştığım yerde sevdiğim bi arkadaşım vardı.o vesile oldu diyebilirm.kendisi 40 yaşında almış.daha erken kullanmadığına dert yanıyordu.
eğer otomatik vitesse çok kolay emin olun.gerekli olan sadece biraz cesater..tecrübe sonra geliyor zaten.ha bir de park sensörü çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…