hayalim gelinlikle tekrar resim cektirmek

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
Kizlar benimki dert degilde sizden rica ikinci el bölümünede yazmistim ama geri dönen pek olmadi bide buraya yazayim dedim bana Prenses model tesettürlü gelinlik lazim kiralikta olabilir makul bi fiyata satilikta sadece resim cektirmek icin ariyorum istedigim gelinligi giyemedim cok icimde kaldi hayalim istedim gelinligi giyip resim cektirmek bi yardimci olursaniz sevinirim En Büyük KK

Merhaba ben de evlenirken gelinlik giymemiştim evleneli neredeyse 4 sene oldu gittim bi beyaz tuvalet aldım kendime :) fotoğraf çekilmek için. Daha çektiremedim ama.. o da olur inşallah.
2. El sitelerinde ve burada gelinliklerini satan ya da kiralayan arkadaşlar var inşallah bulursunuz istediğinizi

Merhaba ben de evlenirken gelinlik giymemiştim evleneli neredeyse 4 sene oldu gittim bi beyaz tuvalet aldım kendime :) fotoğraf çekilmek için. Daha çektiremedim ama.. o da olur inşallah.
2. El sitelerinde ve burada gelinliklerini satan ya da kiralayan arkadaşlar var inşallah bulursunuz istediğinizi

Insallah canim sanada cektirmek nasip olur insallah

Yaaa çokmuş gerçekten.

Dügünde giyilcek olsa belki normal bi fiyattir ama sadece resim icinde oladar veremem belki dedim burda dügününü yapmis gelinligini kiralamak veya makul bi fiyata satmak isteyen biri vardir hem onun hem benim isim görülür o yüzden bu zahmete girdim yani :21:

Dügünde giyilcek olsa belki normal bi fiyattir ama sadece resim icinde oladar veremem belki dedim burda dügününü yapmis gelinligini kiralamak veya makul bi fiyata satmak isteyen biri vardir hem onun hem benim isim görülür o yüzden bu zahmete girdim yani :21:
Gelinlik bölümüne baktın mı burada?

Ayy bana boş geliyor bunlar kusura bakmayında. Çok anlamlar yüklemeyin o elbiseye. Ben de elbise giydim. Saçma sapan bir gündü benim için gereksiz. Bitse de gitsek bişey o ya. :)

Evet sadece foto için çok para. Bulursunuz inşallah burada bir sürü açılmış konu var bunla ilgili

Ayy bana boş geliyor bunlar kusura bakmayında. Çok anlamlar yüklemeyin o elbiseye. Ben de elbise giydim. Saçma sapan bir gündü benim için gereksiz. Bitse de gitsek bişey o ya. :)

Bence de düğün biraz sıkıcı ben sevmem düğünleri, gitmem de.
Ama şöyle bişey var kot pantolonla evlendiysen ve o güne dair elinde bi fotoğraf yoksa da bi acayip oluyor. Herkes evlilik fotoğraflarımızı soruyor ee öyle bişey yok tabi. :KK70: İleride çocuk falan da soracaktır

Ya da insanın sadece hayalini gerçekleştirip mutlu olmak istemesi bence güzel. Eğer konu sahibini bu mutlu edecekse bence hemen yapsın :)

benim arkadaşım elbise diktirdi bi tane beyaz.
üstten oturmalı aşaüıya doğru kiloş gibi düşünün.
sırtınada pelerin yaptırdı. çok güzel oldu. 100TL gibi birşeye mal oldu.. başına duvaklı türban yaptırdı. böyle birşeyde olabilir

Bence de düğün biraz sıkıcı ben sevmem düğünleri, gitmem de.
Ama şöyle bişey var kot pantolonla evlendiysen ve o güne dair elinde bi fotoğraf yoksa da bi acayip oluyor. Herkes evlilik fotoğraflarımızı soruyor ee öyle bişey yok tabi. :KK70: İleride çocuk falan da soracaktır

Ya da insanın sadece hayalini gerçekleştirip mutlu olmak istemesi bence güzel. Eğer konu sahibini bu mutlu edecekse bence hemen yapsın :)

Kot pantolon tuhaf olmuş evet :) :) benimki beyaz elbiseydi ve alel aceleye geldiği için para harcamak istemediğimiz için öyle uydurduk. Eksiklik hissetmedim. Ama istediğim gibi gelinlik olmadı diye üzülmek tuhaf geldi. Aklıma bile gelmiyo çok şükür evlendik mutluyuz işte :)

Aa Nedenki kendi dügününde bitsede gitsek diyecek kadar ne yasadinki o_O

Sevmem düğünleri çünkü :) yorgunluk oynama faslı.. Benim hayalim 3 aylık bir uykuya yatıp düğün hazırlıkları ve düğün kısmını atlayıp balayında uyanmaktı hep :KK70:

Aklıma şöyle bir şey geldi. Gelinlikçiye gidin bir arkadaşınızla , istediğiniz model gelinliği giyin bir resim çektirenilirmiyim deyin eşimde görsün ona göre karar vericez. Çektirin resimleri sonrada çıkın gidin. Hem bedavaya işiniz görülmüş olur hem hevesinizi almış olursunuz. Olmaz mı öyle ?

X