Hayalet silik cizgi

Nezz98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
46
23
38
Kızlar merhaba. Ben en son 3 temmuzda adet gördüm ve agustos 9ta hamile olduğumu ögrendim. Malesef 12 agustosda düşük yaşadım. Adetimin ne zaman başlıyacağını bilmiyorum
Fakat birkaç belirti hissetdim diye dün vebugün test yaptim çok silik çizgi çıktı ikisinde de sabah erkenden kan vermeye gidicem ama bakıp siz de fikrinizi bildirirseniz sevinirim

Eklentiler

• InShot_20220910_014545268.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 308
Dusukten hemen sonra hamile kalmis da olabilisiniz ama betanin henuz 0’lanmamis olma ihtimali de var

Erken gebelik testi yalancı pozitif cıkarabiliyor ama kaset testte gayet gözükebilen bir 2. Çizgi var hayırlı olsun inşaAllah hamilesiniz ilk 5-10 dk da cıktıysa kaset testte 2. cizgi dogruluk payı yüksek

Erken gebelik testi yalancı pozitif cıkarabiliyor ama kaset testte gayet gözükebilen bir 2. Çizgi var hayırlı olsun inşaAllah hamilesiniz ilk 5-10 dk da cıktıysa kaset testte 2. cizgi dogruluk payı yüksek
Birinde çıkmasaydı hiç kafaya takmazdım bile ) ikisinde de çizgi olunca bilemedim

Birinde çıkmasaydı hiç kafaya takmazdım bile ) ikisinde de çizgi olunca bilemedim
Kuzum cizgi var hamilelik var Allahın izniyle ama önceki düşüğünden dolayı beta hcg sıfırlanmamıs olma ihtimali varmış biri yazmıs ya yorumda. Ama bence sen tekrardan tekrarla testi 2 günde bir aynı marka kaset test ile . Koyulasma varsa beta hcg artıyordur.

İnşallah canım kan sonucu çıksın ona göre 2 gün sonra yine yaparim

Adetim 4 gün gecikti. Testte silik görünüyor gibi değil mi sizde bakar mısınız. Pcosluyum 9 aydır deniyoruz. Sırtım belimde inanılmaz bir ağrı var. kopacak gibi. hiç böyle olmamıştım. testi yarın yine tekrarlasam acaba nasıl çıkar çok heyecanlandım

Eklentiler

• A731B86C-6EE5-410A-B022-6A655E462526.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 276
Evet bence görülüyor ve hamilesindir umarım açıkça belirli çünkü ve kaset test :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…