Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hayalet Sandalye..Tavsiye Lütfen

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sabu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
22
0
86
Almanya
kizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.. bu aralar cok moda olan seffaf sandalyeler ( bkz.Ikea Tobias serisi sandalyeleri ) yada hayalet sandalye diyenlerde var.. sizce bu sandalyeleri yemek masasi icin kullanabilir miyim.. ?? internette örnek daireler diye dekorasyon arastirmasi yaparken bazi salonlarda öyle kullandiklarini görüyorum.. acaba yakisirmi salona, yemek masasi icin bu tür sandalye kullanmak.. ?? fikirlerinize muhtacim.. coooook tsk ederim simdiden.. :9::9::9::9:

Salonunun tarzı önemli. Ne desek boş. :ssz:
Mutfak için hoş olabilir.

salon tarzini spor, rahat ve kullanisli dösemek istiyorum... agir, büyük, yerinden zor hareket ettirilen mobilyalari sevmiyorum.. daha fazla kip ve sade modeller.. o yüzden zaten kumasli sandalye pek hosuma gitmiyor ve dedimki acaba böyle aslinda mutfakta cok güzel duran sandalye ayni zamanda salon da yemek masasi icin uygun olurmu.. ne diyorsun.. ???

salon tarzini spor, rahat ve kullanisli dösemek istiyorum... agir, büyük, yerinden zor hareket ettirilen mobilyalari sevmiyorum.. daha fazla kip ve sade modeller.. o yüzden zaten kumasli sandalye pek hosuma gitmiyor ve dedimki acaba böyle aslinda mutfakta cok güzel duran sandalye ayni zamanda salon da yemek masasi icin uygun olurmu.. ne diyorsun.. ???

mERHABA dediğin gibi mutfakta çok güzel durabilir eğer büyük masa istemiyorsan artık bu ti p sehpalar alıp
mutfak sandalyeleri ile birlikte kullanılıyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-gunluk-oda-dekorasyonu/511516-akilli-sehpa-masa-sehpa.html

ozaman hem mutfakta hem de yemek masanda bu sandalyeleri çok rahat kullanabilirsiniz..

mERHABA dediğin gibi mutfakta çok güzel durabilir eğer büyük masa istemiyorsan artık bu ti p sehpalar alıp

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-gunluk-oda-dekorasyonu/511516-akilli-sehpa-masa-sehpa.html

ozaman hem mutfakta hem de yemek masanda bu sandalyeleri çok rahat kullanabilirsiniz..

Hmm.. evet kullanisli ve güzelmis gercekten.. ama yeni evlenecegim icin salon da güzel bi yemek masasi olmasini isterim... o yüzden caresiz bir sekilde ona göre sandalye ariyorum..:26::26:

Eğer spor ve şık ve herkesten FARKLI bir şey olsun diyorsan bu tip masaların S107 modeli var metal ayaklı üstü lake boya alt kasası istedigin renk.. ( mürdüm , ceviz ,belly beyaz ) nikel kaplamalı çok şık duruyor resimde gördüğün gibi .. tabikide canım tercih senin .. mutluluklar dilerim allah hayırlı geçim versin bir tanem ....

Eğer spor ve şık ve herkesten FARKLI bir şey olsun diyorsan bu tip masaların S107 modeli var metal ayaklı üstü lake boya alt kasası istedigin renk.. ( mürdüm , ceviz ,belly beyaz ) nikel kaplamalı çok şık duruyor resimde gördüğün gibi .. tabikide canım tercih senin .. mutluluklar dilerim allah hayırlı geçim versin bir tanem ....

canim güzel dileklerin icin sagol.. galiba bu yazim ugurlu geldi..:D:D istedigim masayi buldum.. link gönderiyorum bakabilirsin.. belki sende begenirsin.. ;))

.

21-04-2012, 17:02
Sabu

zü&er kullanıcısından alıntı

http://www.kadinlarkulubu.com/salon-...asa-sehpa.html

Hmm.. evet kullanisli ve güzelmis gercekten.. ama yeni evlenecegim icin salon da güzel bi yemek masasi olmasini isterim... o yüzden caresiz bir sekilde ona göre sandalye ariyorum.. .

....................

Canım gerçekten spor ve sade olmuş iyi günlerde kullan....

Back
X