Hayalet mi kuruma mı ?

loveislove16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
190
74
48
27
Adetim 2 gün geçti ve test yaptım 5 dakika içinde negatif çıkınca bir daha bakmadım 4–5 saat sonra çizgi gördüm hayalet mi yoksa kurumamı anlamadım test markası albi. Şuan gecikmenin 3. Günü ve açık kahverengi çok az lekelenme mevcut yerleşme mi anlamadım. Test sizce kuruma mı hayalet mi ?

Eklentiler

• IMG_8520.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
İlk 5-10 dakika içerisinde çıkan sonuç doğru kabul ediliyor. Büyük ihtimalle kuruma cizgisidir. Emin olmak isterseniz yarın ilk idrarla bir daha test yapım

Kaset testlerde kuruma olmuyor diye duydum ama yenileme şansınız varsa testi yenileyin

İstiyorsanız vardır inşallah . Kaset testte kuruma duymadım yazan arkadaşlar olmuş ben kaç kez yaşadım bunu bilemiyorum hep hayal kırıklığı oldu. Adetiniz gelecek bence lekelenme de olmuş. Yerleşme kanaması adetten önce oluyor

Asıl merak ettiğim buydu adetten önce mi sonramı diye. Adetim günü gününe gelir asla şaşmaz lekelenme falan da olmazdı o korkuttu beni açıkçası hamile olursam sevinirim olmazsamda üzülmem geçen ay kimyasal geçirdim dış gebelik vs o tarz bişey olmasından korkuyorum sadece

Daha önce ben de buna benzer bir durum yaşamıştm. Gelen öneri ile üzerine damlalıkta bir damla falan su damlattım. Kuruma çizgisi kaybolmuştu. Belki sizin de işinize yarar.

Arada şaşabilir çok normal kafaya takmayın hiç. Adetten önceki hafta geliyormuş yerleşme kanaması

İnşallah vardır canım kan testi yaptırabilir sen yaptır sağlık ocağında da çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…