- 6 Ağustos 2021
- 190
- 74
- 48
- 27
- Konu Sahibi loveislove16
-
Pazar olduğu için nöbetçi eczane bulmak zor olabilir sanırım pazartesiyi bekleyeceğimİlk 5-10 dakika içerisinde çıkan sonuç doğru kabul ediliyor. Büyük ihtimalle kuruma cizgisidir. Emin olmak isterseniz yarın ilk idrarla bir daha test yapım
Kaset testlerde kuruma olmuyor diye duydum ama yenileme şansınız varsa testi yenileyinAdetim 2 gün geçti ve test yaptım 5 dakika içinde negatif çıkınca bir daha bakmadım 4–5 saat sonra çizgi gördüm hayalet mi yoksa kurumamı anlamadım test markası albi. Şuan gecikmenin 3. Günü ve açık kahverengi çok az lekelenme mevcut yerleşme mi anlamadım. Test sizce kuruma mı hayalet mi ?
Albi markaKaset testlerde genelde kuruma çizgisi olmuyor markası ne testin
Pazartesiyi bekleyeceğim gibi duruyorKaset testlerde kuruma olmuyor diye duydum ama yenileme şansınız varsa testi yenileyin
İstiyorsanız hamilelik inşallah vardırPazartesiyi bekleyeceğim gibi duruyor
Asıl merak ettiğim buydu adetten önce mi sonramı diye. Adetim günü gününe gelir asla şaşmaz lekelenme falan da olmazdı o korkuttu beni açıkçası hamile olursam sevinirim olmazsamda üzülmem geçen ay kimyasal geçirdim dış gebelik vs o tarz bişey olmasından korkuyorum sadeceİstiyorsanız vardır inşallah . Kaset testte kuruma duymadım yazan arkadaşlar olmuş ben kaç kez yaşadım bunu bilemiyorum hep hayal kırıklığı oldu. Adetiniz gelecek bence lekelenme de olmuş. Yerleşme kanaması adetten önce oluyor
Arada şaşabilir çok normal kafaya takmayın hiç. Adetten önceki hafta geliyormuş yerleşme kanamasıAsıl merak ettiğim buydu adetten önce mi sonramı diye. Adetim günü gününe gelir asla şaşmaz lekelenme falan da olmazdı o korkuttu beni açıkçası hamile olursam sevinirim olmazsamda üzülmem geçen ay kimyasal geçirdim dış gebelik vs o tarz bişey olmasından korkuyorum sadece
İnşallah vardır canım kan testi yaptırabilir sen yaptır sağlık ocağında da çıkarAsıl merak ettiğim buydu adetten önce mi sonramı diye. Adetim günü gününe gelir asla şaşmaz lekelenme falan da olmazdı o korkuttu beni açıkçası hamile olursam sevinirim olmazsamda üzülmem geçen ay kimyasal geçirdim dış gebelik vs o tarz bişey olmasından korkuyorum sadece
Damlattım çizgi olduğu gibi duruyor gitmediDaha önce ben de buna benzer bir durum yaşamıştm. Gelen öneri ile üzerine damlalıkta bir damla falan su damlattım. Kuruma çizgisi kaybolmuştu. Belki sizin de işinize yarar.
Şehir dışındayım pazartesiye kadar adet olmazsam hastaneye falan giderim artıkİnşallah vardır canım kan testi yaptırabilir sen yaptır sağlık ocağında da çıkar
Bize de haber ver inşallah vardirŞehir dışındayım pazartesiye kadar adet olmazsam hastaneye falan giderim artık
TeşekkürlerArada şaşabilir çok normal kafaya takmayın hiç. Adetten önceki hafta geliyormuş yerleşme kanaması
Hayırlısı, tamamdır teşekkür ederimBize de haber ver inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?