Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayalet çizgi var mi yokmu?
- Konu Sahibi sesila11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #idrartesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet tekrar edeceğim iste sabirsizliktan kafami karıştırdım. Sizlere de danismak istedim..Henuz cok erken 3 veya 1 gun kala tekrarlayın.
- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
İnşallah pozitif görürsünüz azcik daha sabredinEvet tekrar edeceğim iste sabirsizliktan kafami karıştırdım. Sizlere de danismak istedim..
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
Bende oyle gordum.. kamerayla bukadar belli oluyor ama normalde negatif testlerde bu golgeler oluyor mu yoksa hic bisey gozukmuyo mu onu bilemedigimden atmak istedimGözüm beni yanıltmıyorsa bana var gibi geldi. Ama erken yapmışsınız baya adetinize 1 2 gün kala ve ya geçince tekrar edin hayırlısı olsun hakkınızda
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Yanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken zatenArkadaslar adetime 1 hafta kalasi dayanamayip test yaptim? Ne kadar gorebiliyosunuz bilmiyorum ama negatif çıksaydı tertemiz mi gözükürdü? Ben bi cizgi gorur gibiyim.. sizce?
Yanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken 2 gun daha
2 gun daha bekliyip tekrar test yapacagim.. ama bu negatif cikanlarinkini cok merak ediyorum dogrusu, tertemiz mi cikiyor diye. Cunku insan umitleniyor ister istemezYanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken zaten
- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Bana da çok çok silik göründü inşallah vardır canım benim. O kadar da erken yapmışsın ki yanılmamızı hiç istemiyorum Bir kaç gün sonra tekrarlasan daha iyi olacak biraz daha koyulaşabilir. Ben 2 kere test yaptım. 4 ay önce gecikmem oldu negatif gördüm. 1,5 ay önce de pozitif gördüm. Gecikmeyle test yaptım hep. Negatif gerçekten tertemizdi ama sende ufak bi var gibi. Hayırlı zamanda o çizgiyi görürsün inşallahArkadaslar adetime 1 hafta kalasi dayanamayip test yaptim? Ne kadar gorebiliyosunuz bilmiyorum ama negatif çıksaydı tertemiz mi gözükürdü? Ben bi cizgi gorur gibiyim.. sizce?
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Ben de hiç negatifken silik çizgi çıkmadı, kuruma çizgisi vs2 gun daha bekliyip tekrar test yapacagim.. ama bu negatif cikanlarinkini cok merak ediyorum dogrusu, tertemiz mi cikiyor diye. Cunku insan umitleniyor ister istemez
Tsekkur ederim canim Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah. Benimki de sabırsızlığın sonuçları işte
Bana da çok çok silik göründü inşallah vardır canım benim. O kadar da erken yapmışsın ki yanılmamızı hiç istemiyorum Bir kaç gün sonra tekrarlasan daha iyi olacak biraz daha koyulaşabilir. Ben 2 kere test yaptım. 4 ay önce gecikmem oldu negatif gördüm. 1,5 ay önce de pozitif gördüm. Gecikmeyle test yaptım hep. Negatif gerçekten tertemizdi ama sende ufak bi var gibi. Hayırlı zamanda o çizgiyi görürsün inşallah
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.673
- 798
- 26 Temmuz 2017
- 4.204
- 8.834
- 158
- 31
Benim hep tertemiz çıktı şimdiye kadar ama kuruma çizgisi falan oluyo diyolar benim hiç başıma gelmedi bana çizgi var gibi geldi inşallah hamilesinizdir birkaç gün daha sabredin tekrar test yapın bence pozitif2 gun daha bekliyip tekrar test yapacagim.. ama bu negatif cikanlarinkini cok merak ediyorum dogrusu, tertemiz mi cikiyor diye. Cunku insan umitleniyor ister istemez
Zaten ben bunu da kurumadan cektim yani ilk 5-10 dk da. Bakalim hayırlısıBenim hep tertemiz çıktı şimdiye kadar ama kuruma çizgisi falan oluyo diyolar benim hiç başıma gelmedi bana çizgi var gibi geldi inşallah hamilesinizdir birkaç gün daha sabredin tekrar test yapın
Bende böyle öğrenmiştim bence var iki gün sonra sabah idrarıyla tekrarlayın
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Evet bayaa var goruyorum ben deArkadaslar adetime 1 hafta kalasi dayanamayip test yaptim? Ne kadar gorebiliyosunuz bilmiyorum ama negatif çıksaydı tertemiz mi gözükürdü? Ben bi cizgi gorur gibiyim.. sizce?