• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi var mi yokmu?

sesila11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
12
7
86
31
Arkadaslar adetime 1 hafta kalasi dayanamayip test yaptim? Ne kadar gorebiliyosunuz bilmiyorum ama negatif çıksaydı tertemiz mi gözükürdü? Ben bi cizgi gorur gibiyim.. sizce?

Eklentiler

• 20220824_163644.jpg
    20220824_163644.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 20220824_163644.jpg
    20220824_163644.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 92
Henuz cok erken 3 veya 1 gun kala tekrarlayın.

Gözüm beni yanıltmıyorsa bana var gibi geldi. Ama erken yapmışsınız baya adetinize 1 2 gün kala ve ya geçince tekrar edin hayırlısı olsun hakkınızda
Bende oyle gordum.. kamerayla bukadar belli oluyor ama normalde negatif testlerde bu golgeler oluyor mu yoksa hic bisey gozukmuyo mu onu bilemedigimden atmak istedim

Arkadaslar adetime 1 hafta kalasi dayanamayip test yaptim? Ne kadar gorebiliyosunuz bilmiyorum ama negatif çıksaydı tertemiz mi gözükürdü? Ben bi cizgi gorur gibiyim.. sizce?
Yanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken zaten

Yanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken 2 gun daha

Yanılmıyorsam çok hafif var, testiniz varsa yarin ya da ertesi gün yapın ama 1 hafta varmış bayağı erken zaten
2 gun daha bekliyip tekrar test yapacagim.. ama bu negatif cikanlarinkini cok merak ediyorum dogrusu, tertemiz mi cikiyor diye. Cunku insan umitleniyor ister istemez

Bana da çok çok silik göründü inşallah vardır canım benim. O kadar da erken yapmışsın ki yanılmamızı hiç istemiyorum 🙏🏻 Bir kaç gün sonra tekrarlasan daha iyi olacak biraz daha koyulaşabilir. Ben 2 kere test yaptım. 4 ay önce gecikmem oldu negatif gördüm. 1,5 ay önce de pozitif gördüm. Gecikmeyle test yaptım hep. Negatif gerçekten tertemizdi ama sende ufak bi var gibi. Hayırlı zamanda o çizgiyi görürsün inşallah 🙏🏻🥰

Tsekkur ederim canim🙏 Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah. Benimki de sabırsızlığın sonuçları işte 🥰🥰
Bana da çok çok silik göründü inşallah vardır canım benim. O kadar da erken yapmışsın ki yanılmamızı hiç istemiyorum 🙏🏻 Bir kaç gün sonra tekrarlasan daha iyi olacak biraz daha koyulaşabilir. Ben 2 kere test yaptım. 4 ay önce gecikmem oldu negatif gördüm. 1,5 ay önce de pozitif gördüm. Gecikmeyle test yaptım hep. Negatif gerçekten tertemizdi ama sende ufak bi var gibi. Hayırlı zamanda o çizgiyi görürsün inşallah 🙏🏻🥰

Benim negatif olduğum testlerde ne gölgelik çıkıyordu ne kuruma çizgisi ama pozitif olupta ilk yaptığım erken testte gölge gibi silik çıkmıştı.

Benim negatif testlerim hep bembeyazdı. Sadece bir test, markasını hatırlamıyorum bekledikten sonra kuruma çizgisi çıkmıştı.

2 gun daha bekliyip tekrar test yapacagim.. ama bu negatif cikanlarinkini cok merak ediyorum dogrusu, tertemiz mi cikiyor diye. Cunku insan umitleniyor ister istemez
Benim hep tertemiz çıktı şimdiye kadar ama kuruma çizgisi falan oluyo diyolar benim hiç başıma gelmedi bana çizgi var gibi geldi inşallah hamilesinizdir birkaç gün daha sabredin tekrar test yapın bence pozitif

Adet günüm geçti alttaki testte belirgin ilk testim üstteki 24 saat sonra yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20220902_021128.jpg
    IMG_20220902_021128.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 32
Back