Hayalet çizgi mi?

Bence yarin sabah hemen normal gebelik testi yapin cnk erken gebelik testlerine kisisel olarak dneyimlerimden dolayi inanmıyorum eger normal gebelik testi de cikarsa kosa kosa kan testine :)
Seninle aynı fikirdeyim. Erken gebelik testi değil de normal testler daha güvenilir. Onda da silik çıkarsa kesin kan testi yaptır

2. Erken testde de var maalesef kan testi için gidemiyorum normal güvenilir bir test daha aldım akşam yazarım henüz gelen giden yok :)

daha cok yeni olabiir iki ucgun beklesen daha iyi kesin sonuc cikar cok acele etmissin test yapmak icin

Arkadaşlar belirtilere gelince aslında çok birşey yok sadece göğüsucu ve dudaklarda biber sürmüş gibi yanma vardı şimdi ise idrar rengi koyu ve kokuyor ateşim ilk kez dün 37,3 oldu belki başkalarına faydası olur ben bu siteden çok faydalandım özellikle ateş ölçme yönteminin ilk 700 sayfası çok faydalıydı :)

gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin... karın ya da bel ağrın var mıydı? ya da herhangi bir adet belirtin? aynı olurmuş ya belirtiler ondan soruyorum...

Kızlar benim bugün adet günüm test yaptim cok silik çıktı testim sizce hamilemiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…