Benim de sabah erken gebelik testimde çıkmayıp, öğleden sonra kaset testte çıkmıştı. Ne kadar su içtiğinizle de alakalı oluyor. Umarım dileğiniz gerçekleşir peki ne kadar süre de çıkmıştı?
Tekrar yap canim yarinİlk dakika değil malesef öğlen yaptım ve akşama doğru saat 5 gibi bu şekildeydi... kuruma çizgisi yüksek ihtimal .... ama yine not düşüyorum bu hayatımda ilk kez başıma geliyor bundan öncede negatif sıfır çizgi testlerle karşılaştım ama böylesi ilk
Benimde ilk gebeligimde gecikmemin 4. Günü 0.0 çıktı 12. Günü yükseldi geç döllenme oluyoKızlar merhaba bişey sorucam benim 5gün adetim gecikti kan testi verdim 1.77çıktı acaba yükselme ihtimali olur mu başınıza böyle bişey geldimi. 4 yıllık evliyim ilk defa çıktı normalde 0.1 çıkıyor
Rabbim size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinElimde bir test daha var yarın değilde bir sonraki gün emin olmak için yeniden yapacağım testleri farklı markalardan aldım
Rabbim size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Deneyin umarım vardırGerçekten mi hiç umudum yoktu çok baktım yorumlara ama bir yandanda ya olursa diye umut ettim. Cuma günü tekrar kan versem peki varsa belli olur mu
İnşaAllah hayırlısı ile vardırDeneyin umarım vardır
Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin moralinizi hep yüksek tutunİnşaAllah hayırlısı ile vardırŞuan bana Umut oldunuz. Tüp bebek sürecindeyim şuan önümüzdeki ay tüp bebek tedavim başlayacak adet gecikmem olunca bir an acaba olurmu diye içimden geçirdim