- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kizlar bir yardım edin bir akıl berin lütfen
Ben önlisans mezunuydum ve hep lisans istiyordum..
Çocuk gelişimi ve sosyal hizmetler mezunuyum
Dgs ye girdim.
Maliye kazandım.
Sizce kayıt yapsam mı yapmasm mi.
Tüm kamu ilanları lna bakıyorum hep dört yıllık istiyorlar.
Ama karar veremedim.
Kpss nasil olur alan var mı
Önlisans dan tanamak daha mı kolay .
Lisans tamamlayınca
Önlisans diplomarim iptal mi olur bilgi si olan paylaşırsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim.insanlik için küçük ama benim için çok büyük bi adim.Hep dışardan okudum DGS bana imkansız geliyor du. Galiba öyle yapicam bendeOnlisans ataması daha cok degil ama daha kolay.
Lisans diploman olunca onlisans diplomalarin iptal olmaz ama bir daha kpss'den onlisans atamasi alamazsin. Cunku sadece son mezuniyetin uzerinden sinava girebilirsin.
Maliye'ye devam ederdim ben olsam. Hayirli olsun, tebrikler.
Zaten bu süre zarfında öyle yapicam.Sansimi deniyecegim.Yani devam mi diyorsunuz sizde maliye yeLisanstan mezun olmadan önce ön lisans KPSS'ye girip atanabilirsiniz.
Onlisanstan memuriyeti kapip, lisans diplomanizla memuriyetinizde yukselme alabilirsiniz.Lisanstan mezun olmadan önce ön lisans KPSS'ye girip atanabilirsiniz.
Ya inşallah... Önlisans dan memuriyet için yüksek puan mi almak lazım.Ve birde kendi bölüm dışında memuriyet mümkün oluyor mu acabaOnlisanstan memuriyeti kapip, lisans diplomanizla memuriyetinizde yukselme alabilirsiniz.
Maliye için sanırım A grubundan girmeniz lazım. İlanlara göz atın. O sınav zor diye biliyorum.Zaten bu süre zarfında öyle yapicam.Sansimi deniyecegim.Yani devam mi diyorsunuz sizde maliye ye
Bir ara yükseltmeler kalktı veya sınır getirildi diye bir şey duymuştum.Onlisanstan memuriyeti kapip, lisans diplomanizla memuriyetinizde yukselme alabilirsiniz.
Maliye için sanırım A grubundan girmeniz lazım. İlanlara göz atın. O sınav zor diye biliyorum.
Bir ara yükseltmeler kalktı veya sınır getirildi diye bir şey duymuştum.
Teşekkür ederim.bakiyorum hemenK Kirpapatyam46 kesinlikle çocuk gelişiminden atanmak için zorlayın. Onlara da kısıtlama gelecek çünkü. Hatta 2cocuk_1kpss hesabına bakmanızı tavsiye ederim.
Önlisans bölümleriniz lisans bölümünüzden daha işlevsel geldi bana açıkçasıKizlar bir yardım edin bir akıl verin lütfen
Ben önlisans mezunuydum ve hep lisans istiyordum..
Çocuk gelişimi ve sosyal hizmetler mezunuyum
Dgs ye girdim.
Maliye kazandım.
Sizce kayıt yapsam mı yapmasm mi.
Tüm kamu ilanları lna bakıyorum hep dört yıllık istiyorlar.
Ama karar veremedim.
Kpss nasil olur alan var mı
Önlisans dan atanmak daha mı kolay .
Lisans tamamlayınca
Önlisans diplomarim iptal mi olur bilgi si olan paylaşırsa çok sevinirim
Postaneye kaç puanla atandı acaba bilginiz var mı ve önlisans mezunumuydu kendisi acabaÖnlisans bölümleriniz lisans bölümünüzden daha işlevsel geldi bana açıkçasıkpss den ataması zor bir bölüm değil mi? Benim kuzenim gerçi bu bölümden mezun postaneye atandı alakasız olabiliyor demek. Yani madem alanında atanmak bu denli zor önlisans atamaya odaklanılanilir. Gerçi gelir uzmanı olrak atanan arkadşları da olmuştu onun. Yine de bilemedim, hayırlısı hakkınızda…
Maliye mezunuydu işte. Hani postanede memur olmak için gerek var mı bu bölümü okumaya? Önlisans mezunu olarak da atanılır yani. Uzun zaman oldu ya ama puan türlerinden biri 80 üstüydü onla atanmıştı sanırımPostaneye kaç puanla atandı acaba bilginiz var mı ve önlisans mezunumuydu kendisi acaba