Hayaldi gerçek oldu ama ya simdi

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Kizlar bir yardım edin bir akıl verin lütfen

Ben önlisans mezunuydum ve hep lisans istiyordum..
Çocuk gelişimi ve sosyal hizmetler mezunuyum
Dgs ye girdim.
Maliye kazandım.
Sizce kayıt yapsam mı yapmasm mi.
Tüm kamu ilanları lna bakıyorum hep dört yıllık istiyorlar.
Ama karar veremedim.
Kpss nasil olur alan var mı
Önlisans dan atanmak daha mı kolay .
Lisans tamamlayınca
Önlisans diplomarim iptal mi olur bilgi si olan paylaşırsa çok sevinirim

Son düzenleme:

Onlisans ataması daha cok degil ama daha kolay.

Lisans diploman olunca onlisans diplomalarin iptal olmaz ama bir daha kpss'den onlisans atamasi alamazsin. Cunku sadece son mezuniyetin uzerinden sinava girebilirsin.

Maliye'ye devam ederdim ben olsam. Hayirli olsun, tebrikler.

Çok teşekkür ederim.insanlik için küçük ama benim için çok büyük bi adim.Hep dışardan okudum DGS bana imkansız geliyor du. Galiba öyle yapicam bende

Zaten bu süre zarfında öyle yapicam.Sansimi deniyecegim.Yani devam mi diyorsunuz sizde maliye ye
Maliye için sanırım A grubundan girmeniz lazım. İlanlara göz atın. O sınav zor diye biliyorum.

Onlisanstan memuriyeti kapip, lisans diplomanizla memuriyetinizde yukselme alabilirsiniz.
Bir ara yükseltmeler kalktı veya sınır getirildi diye bir şey duymuştum.

Maliye için sanırım A grubundan girmeniz lazım. İlanlara göz atın. O sınav zor diye biliyorum.

Bir ara yükseltmeler kalktı veya sınır getirildi diye bir şey duymuştum.

Ozluk haklariyla ilgili konular ve 657'ye tabi meselelerde surekli birseyler degisiyor. Ben dil tazminatimi cok zor ekletmistim en son belki bu lisans mezuniyetini alip yukselmeler de kalkmistir. Uyeyi yaniltmayayim o vakit.

Önlisans bölümleriniz lisans bölümünüzden daha işlevsel geldi bana açıkçası kpss den ataması zor bir bölüm değil mi? Benim kuzenim gerçi bu bölümden mezun postaneye atandı alakasız olabiliyor demek. Yani madem alanında atanmak bu denli zor önlisans atamaya odaklanılanilir. Gerçi gelir uzmanı olrak atanan arkadşları da olmuştu onun. Yine de bilemedim, hayırlısı hakkınızda…

Postaneye kaç puanla atandı acaba bilginiz var mı ve önlisans mezunumuydu kendisi acaba

Postaneye kaç puanla atandı acaba bilginiz var mı ve önlisans mezunumuydu kendisi acaba
Maliye mezunuydu işte. Hani postanede memur olmak için gerek var mı bu bölümü okumaya? Önlisans mezunu olarak da atanılır yani. Uzun zaman oldu ya ama puan türlerinden biri 80 üstüydü onla atanmıştı sanırım

maliye okuması kolay bi bölüm değil
bi ekonometri kadar olmasa da İİBF bölümleri içinde zor okunanlardan biri

hani ilginiz olur okumak istersiniz buyrun okuyun tabii de
atanmak için maliye okumanıza bence gerek yok
ha kayıt yaptırmanızda bir sorun yok önemli olan mezuniyet.

açıköğretimden herhangi bir bölüm okuyun KPSS kasın 3-4 sene illa lisanstan atanmak istiyorsanız.

ki önlisans KPSS kassanız şimdiki mezunuiyetlerinizle de atanabilirdiniz. bunu şunun için söylüyorum: önlisans KPSS'den fena olmayan puanlarla iyi kötü atanılıyor. lisans KPSS daha zor. hele maliye A kadro ilanları için alan sınavı lazım o çok çok çoooook daha zor. kendinizde o kapasiteyi görüyor musuuz? o kapasitede olan az yani dürüst olalım. siz daha düz atamaların puanlarını bilmiyorsunuz mesela. ya da lisans bitince önlisanstan atanmayacağını vs... yani demek bu işlerden uzaksınız. (ben hayatımda atanmadım, memur değilim ama etrafım hep memur). pek A kadro ilana girebilecek gibi değilsiniz buradan bakınca.

A kadro uzmanlık vs yapamayacaksanız da maliye bölümü mezunu olarak bir avantajınız olmayacak KPSS bakımından.
benim bildiğim tek maliye mezunu arkadaş (eskişehirde okumuştu) erkekti, polis oldu. Mali polis filan da değil koruma şubedeydi en son.

Merhaba ben de size bir soru sorsam dgs ye nasıl hazırlandınız? Kaynak öneriniz var mı? Orta ve zor olarak hangi kitaplarla çalıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…