Hayal kırıklığı

CINMELEK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
63
7
92,5 ortalamayla yüksek onur öğrencisi olarak 3 yılda biten bir okul..Üstelik iki çocukla ve üçüncü üniversite olarak,36 yaşımda...Formasyon bekliyoruz, açılmadı, ses seda yok, ücretli öğretmenliğe başvurdum o da çıkmadı Henüz formasyon olmadığı için başka okullara başvurmaya da çekiniyorum, oğlum 4 yaşında, bir an kötü hissettim kendimi, bunca çalışma, emek, uykusuzluk boşa mıydı?

Zeki ve emek etmiş bir insansınız, koleje başvursanız bu başarılarınızı dikkate alırlar belki, formasyon olmamasına rağmen, denemekten zarar gelmez.

Çok çok teşekkür ederim, sağolun, cesaret verdiniz.10 yıldır evde olduğum için o kadar cesaretsiz hissettim ki kendimi..Gerçi kurslara gittim bu süre içinde, evden yemek yapıp sattım, 3 yıl takı tasarımı kursu, şimdi yine İngilizce kursuna başladım İsmek'te.Sürekli öğrenme peşinde koşuyorum, bıkmadan.Çok seviyorum.
Bu arada dediğiniz gibi bir umut kolejlere cv bırakmaya başladım.Bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…