Hayal kırıklığı

CINMELEK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
63
7
92,5 ortalamayla yüksek onur öğrencisi olarak 3 yılda biten bir okul..Üstelik iki çocukla ve üçüncü üniversite olarak,36 yaşımda...Formasyon bekliyoruz, açılmadı, ses seda yok, ücretli öğretmenliğe başvurdum o da çıkmadı :KK43: Henüz formasyon olmadığı için başka okullara başvurmaya da çekiniyorum, oğlum 4 yaşında, bir an kötü hissettim kendimi, bunca çalışma, emek, uykusuzluk boşa mıydı? :KK43:

92,5 ortalamayla yüksek onur öğrencisi olarak 3 yılda biten bir okul..Üstelik iki çocukla ve üçüncü üniversite olarak,36 yaşımda...Formasyon bekliyoruz, açılmadı, ses seda yok, ücretli öğretmenliğe başvurdum o da çıkmadı :KK43: Henüz formasyon olmadığı için başka okullara başvurmaya da çekiniyorum, oğlum 4 yaşında, bir an kötü hissettim kendimi, bunca çalışma, emek, uykusuzluk boşa mıydı? :KK43:
Zeki ve emek etmiş bir insansınız, koleje başvursanız bu başarılarınızı dikkate alırlar belki, formasyon olmamasına rağmen, denemekten zarar gelmez.

Çok çok teşekkür ederim, sağolun, cesaret verdiniz.10 yıldır evde olduğum için o kadar cesaretsiz hissettim ki kendimi..Gerçi kurslara gittim bu süre içinde, evden yemek yapıp sattım, 3 yıl takı tasarımı kursu, şimdi yine İngilizce kursuna başladım İsmek'te.Sürekli öğrenme peşinde koşuyorum, bıkmadan.Çok seviyorum.
Bu arada dediğiniz gibi bir umut kolejlere cv bırakmaya başladım.Bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için.

X