• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.767
28.138
798
49
songul-terzi-kendimi-seviyorum-etkinlikli-okuma-seti-899-scaled.webp

Çocuklarımızın dünyayı keşfetmesi, hayal güçlerini geliştirmesi ve empati kurmayı öğrenmesi için en güzel yol kitaplardan geçiyor. İşte tam da bu yüzden, Songül Terzi’nin "Kendimi Seviyorum" Etkinlik Hediyeli Okuma Seti harika bir keşif fırsatı sunuyor!

Bu özel set, okul öncesi çocuklar için yazılmış üç hikaye kitabı ve üç etkinlik kitabından oluşuyor. "Benekli'nin İnadı", "Meraklı Denizaltı" ve "Küçük Yazar" isimli hikayeler, minik okurlara merak etmenin, öğrenmenin ve hayal kurmanın ne kadar değerli olduğunu eğlenceli ve öğretici bir şekilde anlatıyor. Üstelik etkinlik kitapları sayesinde çocuklar, okuduklarını pekiştirecek ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacak.

Bir İlk Kitap ve Büyük Bir Başlangıç!

Songül Terzi’nin ilk çocuk kitaplarıyla karşımıza çıkması, onun yazarlık yolculuğunun ne kadar heyecan verici olduğunu gösteriyor. Çocukların dünyasına dokunmak, onlara ilham vermek hiç kolay değil ama Songül Hanım, sıcacık anlatımıyla tam da bunu başarıyor!

Eğer çocuğunuzun hayal gücünü destekleyecek, onu okumanın büyüsüyle tanıştıracak bir kitap arıyorsanız, "Kendimi Seviyorum" Okuma Seti tam size göre! Gelin, bu güzel başlangıcı destekleyelim ve çocuklarımızın daha çok hikaye ile büyümesine katkıda bulunalım.

Songül Terzi’ye bu güzel eser için teşekkür ediyor ve yazarlık serüveninin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz!
songul-terzi-kendimi-seviyorum-etkinlikli-okuma-seti-903-scaled.webpsongul-terzi-kendimi-seviyorum-etkinlikli-okuma-seti-901-scaled.webpsongul-terzi-kendimi-seviyorum-etkinlikli-okuma-seti-902-scaled.webp

Eski bir kitap kurdu olarak 3 yıldır kendim için birşeyler okuyamasamda oğlum doğduğundan beri ona sürekli okuyorum.Kitapları ,hikayeleri çok seviyor.Bu yüzden, sitemizin değerli üyelerinden Songül Terzi’nin çıkardığı "Kendimi Seviyorum" Etkinlik Hediyeli Okuma Seti'ni büyük bir heyecanla 3 yaşındaki oğluma aldım!

Sitemizin bir üyesi olarak, onun bu güzel başlangıcını desteklemek benim için ayrı bir mutluluk.

Eğer çocuğunuz için eğitici, eğlenceli ve duygu dolu hikayeler arıyorsanız, "Kendimi Seviyorum" Okuma Seti’ni mutlaka inceleyin. Ben ve oğlum şimdiden çok sevdik, umarım siz de aynı keyifle keşfedersiniz!

Back