• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayıt tohumu

Ben de kullanmaya başladım ama tohum değil hazır suyunu, 1 hafta olacak, karın şişliği yaptı sanki ve de akıntı olayını bitirdi tamamen normal midir bilemiyorum

Ben de kullanmaya başladım ama tohum değil hazır suyunu, 1 hafta olacak, karın şişliği yaptı sanki ve de akıntı olayını bitirdi tamamen normal midir bilemiyorum
Ben biraktim kullanmayi birden sogudum emin olamadim yanetki yapti sanki

ben hapını kullandım 3. kutuya geçtim ve gecen hafta adetimin 3. gunu hormon testi yaptırdım lh ım 10 küsürden 6 a düşmüş :) ve böbrek üstü bezlerim de normale donmuş. Fsh ım çok az düşmüş ama önemli olan lh ın düşmesiydi evet inş 3 ay daha devam edeceğim yine kan testi yaptıracağım pko var bende bana gayet iyi geldi adet öncesi vs gerginliğim felam hiç yok .

azimle devam ediorum, 1. hafta bitti acaba yaptırsam mı testi çok sabırsızım 2 hafta daha beklemek zor geliyor :)

Polikistik over vardı bende temmuzdan beri yan etki yaptığı için her ay başka bi ilaç kulanıp duruyordum hayit tohumu kullandım 3aralık adet oldum bitti 9 aralıkta başladım 31 aralık bıraktım(tekrar adet olacam diye) dün hamile olduğumu öğrendim

2 aya yakın içtim, hali hazırda çok düşük olan amh değerimi 1.51 den 1'e düşürdü. doktorunuzun önermediği hiç birşeyi kullanmayın. bilmemkime faydası olur ama size olmayabilir lütfen unutmayın. her bitki faydalı diye birşey yok.

Polikistik over vardı bende temmuzdan beri yan etki yaptığı için her ay başka bi ilaç kulanıp duruyordum hayit tohumu kullandım 3aralık adet oldum bitti 9 aralıkta başladım 31 aralık bıraktım(tekrar adet olacam diye) dün hamile olduğumu öğrendim
tebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdi

tebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdi
Neden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundur

Neden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundur
Evet canım bende pco luyum ben kendim kullanmaya basladım forumda duydum ismini haziran başı kullanmaya başladim 18 temmuzda ve 30 agustosta adet oldum aralığa kadar olmadım bende bıraktım

Merhaba , ben yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak isterim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Kullandığım iğneler ile E2 seviyesi 5ten yukarı çıkmadı. Yükseltmeye çalıştılar bir türlü yükselmedi.Doktor yumurtaların gelişmedi yapacak bir şey yok dedi. Büyük bir hayal kırıklığı ile hastaneden çıktım. Pes etmedim. Aktardan hayıt tohumu ve civaperçemli harnup pekmezi karışımı aldım. Sabah 1 kaşık pekmez yedim, hayıt tohumu çayını sabah ve akşam içtim. Kuru incir yemeyide ihmal etmedim. Sonuç E2:194 Olgunlaşmış 2 yumurta. Doktorumda şaşırdı. Çok mutluyum.Tekrar iğnelere başladık.

Back