Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayıt tohumu
- Konu Sahibi askoft
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hayit hayıt suyu hayit tohumu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2016
- 25
- 15
- 88
Ben biraktim kullanmayi birden sogudum emin olamadim yanetki yapti sankiBen de kullanmaya başladım ama tohum değil hazır suyunu, 1 hafta olacak, karın şişliği yaptı sanki ve de akıntı olayını bitirdi tamamen normal midir bilemiyorum
- 1 Eylül 2016
- 25
- 15
- 88
Ben biraktim kullanmayi birden sogudum emin olamadim yanetki yapti sanki
ne gibi yan etkiler oldu
Idrarimda sararma oldu ben ona yordum belkide usuttum.adetin 4.gunu gene baslicam amane gibi yan etkiler oldu
- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
ben hapını kullandım 3. kutuya geçtim ve gecen hafta adetimin 3. gunu hormon testi yaptırdım lh ım 10 küsürden 6 a düşmüş :) ve böbrek üstü bezlerim de normale donmuş. Fsh ım çok az düşmüş ama önemli olan lh ın düşmesiydi evet inş 3 ay daha devam edeceğim yine kan testi yaptıracağım pko var bende bana gayet iyi geldi adet öncesi vs gerginliğim felam hiç yok .
- 1 Eylül 2016
- 25
- 15
- 88
- 1 Eylül 2016
- 25
- 15
- 88
bence sararma hayıttan değil, üşütme de olabilir az sıvı tüketimi de, dema etmeni tavsiye ederimIdrarimda sararma oldu ben ona yordum belkide usuttum.adetin 4.gunu gene baslicam ama
Devam edicem.aslinda bende hapinimi alsambence sararma hayıttan değil, üşütme de olabilir az sıvı tüketimi de, dema etmeni tavsiye ederim
- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 103
- 41
tebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdiPolikistik over vardı bende temmuzdan beri yan etki yaptığı için her ay başka bi ilaç kulanıp duruyordum hayit tohumu kullandım 3aralık adet oldum bitti 9 aralıkta başladım 31 aralık bıraktım(tekrar adet olacam diye) dün hamile olduğumu öğrendim
- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
Neden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundurtebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdi
Evet canım bende pco luyum ben kendim kullanmaya basladım forumda duydum ismini haziran başı kullanmaya başladim 18 temmuzda ve 30 agustosta adet oldum aralığa kadar olmadım bende bıraktımNeden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundur
Merhaba , ben yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak isterim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Kullandığım iğneler ile E2 seviyesi 5ten yukarı çıkmadı. Yükseltmeye çalıştılar bir türlü yükselmedi.Doktor yumurtaların gelişmedi yapacak bir şey yok dedi. Büyük bir hayal kırıklığı ile hastaneden çıktım. Pes etmedim. Aktardan hayıt tohumu ve civaperçemli harnup pekmezi karışımı aldım. Sabah 1 kaşık pekmez yedim, hayıt tohumu çayını sabah ve akşam içtim. Kuru incir yemeyide ihmal etmedim. Sonuç E2:194 Olgunlaşmış 2 yumurta. Doktorumda şaşırdı. Çok mutluyum.Tekrar iğnelere başladık.
Korkuyorum aslında ne proklatın cok yuksekDevam edicem.aslinda bende hapinimi alsam