Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayıt tohumu
- Konu Sahibi AYSE035
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar adet düzensizliği ve yumurta çatlamasına iyi geliyormuş aranızda kullanan varsa mesajları bekiyorum
Hayıt hormonları dengeliyor ve
yumurtanın gelişimini sağlıyor
ben ve birçok arkadaşım kullanıyor
çok memnunuz
ben dk bıraktığım için kullanmaya başladım
adet düzensizliğim olmasın diye
hayıt hormonları dengeliyor ve
yumurtanın gelişimini sağlıyor
ben ve birçok arkadaşım kullanıyor
çok memnunuz
ben dk bıraktığım için kullanmaya başladım
adet düzensizliğim olmasın diye
nasıl kullandığını bana mesajla iletirsen çok memnun olurum
Canım bende gecen sene subat ayında 15 gun falan kullandım hayıt tohumu ve bana ıyı geldı,ustelık gunde 2 degıl 1 bardak ıctım..ama sonra bıraktım devam ettıremedım..gecen sene ocak 21de adet olmustum,subat ortası hayıta basladım ve 6 martta hastalandım tekrar..hayıt ıcmesem emınım daha gec olurdum..ben 1 çay kasıgı hayıtı şu bıtkı cayı ıcın ozel kaşıklar var ya,onların ıcıne koyup,1 bardak kaynamıs temız ıcme suyunun ıcınde 5 dakka bekletıp cıkartıp ılımaya yakın zamanda ıctım..sımdı adet olmayı beklıyorum,bırkac gun daha olamazsam hayıta baslıcam yıne,ozellıkle LH hormonunu dengelıyormus..benım hayıt sayesınde her ay adet olan PKOlu tanıdıkalrım var..ama gunde anlattıgım sekılde 2 defa ıc,sabah aksam ac karnına..
nasıl kullandığını bana mesajla iletirsen çok memnun olurum
Günde bir tane iciyorsun
Cocuk düşünüyorsan
Reglinden 10 gun once bırakıyorsun
Agnucaston diye bitkisel bir ilac
reglinin 3. Gunü başlıyorsun
hapi almaya
dr bana diana 35 verdi adetlerm düzene grsin diye sence onumu kullanayım yoksa hayıt tohumumu . Kafam karıştı
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
dr bana diana 35 verdi adetlerm düzene grsin diye sence onumu kullanayım yoksa hayıt tohumumu . Kafam karıştı
cnm sakın ılac mılac kullnma buradakı paylasımlardan dıkkat ettıysen hayıt adet duzensızlıgıne bırebır ben hergun ıcerım cok ıyıgeldı bana hıc ama hıc agrım olmadı