Lathego_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 213 0 26 Trabzon 31 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #1 Hayıt saç döküyor mu?
M mine_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2010 641 174 103 İstanbul 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #2 canım guzel bır konu acmıssında yazan olmamıs benım hormonlarım bozuk dogm kont hapı kullanmak ıstemedım sac dokulmesı ve tuylenme zaten var bılen varsa lutfen soylesın sac dokuyormu hayıt bır de dhea hormonum yuksek yararı olurmu ıcersem bılen varmı?
canım guzel bır konu acmıssında yazan olmamıs benım hormonlarım bozuk dogm kont hapı kullanmak ıstemedım sac dokulmesı ve tuylenme zaten var bılen varsa lutfen soylesın sac dokuyormu hayıt bır de dhea hormonum yuksek yararı olurmu ıcersem bılen varmı?
nevarneee Gülümse gecemden karanlık kaçsın. Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 956 1.193 313 33 6 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #3 Mrb.Ben 7-8 ay kadar kullandım ama saç dökülmesi falan yapmadı bende.Hormonları düzenliyor ve dengeliyor.Yani yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor.Tavsiye ederim ben faydasını gördüm
Mrb.Ben 7-8 ay kadar kullandım ama saç dökülmesi falan yapmadı bende.Hormonları düzenliyor ve dengeliyor.Yani yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor.Tavsiye ederim ben faydasını gördüm
E emolos Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 7 1 16 Bursa 8 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #4 5 aydır kullanıyorum bende saçlarımı benimde dökmedi aksine hormonları dengeliyor,adeti düzenliyor...
5 aydır kullanıyorum bende saçlarımı benimde dökmedi aksine hormonları dengeliyor,adeti düzenliyor...