• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hay ben bu basurun..

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar kızlaaar var mı bi çaresi doğum yaptım 1 ay oldu.basur hortladı meme de var..kantoron yağı ve kortos fitil kullanıyorum geçmiyor şişti meme ve acıyor ne yapacammmmm

ben 10 ayım dolduğu için eczanede satılan nc... diye bir alaç kullandım bitkisel bir ilaç.oturamıyrdum yatamıyordum.çok kötüydü yani.2.gün biraz oturmaya başladım.3.gün artık oturabiliyordum.5 günde ağrılarım baya geçti.7-8 günde memeler indi.10 günden sonra memeler çok küçüldü ama acaba kaybolurmu diye bir kutu daha aldım.bi 10 gün daha kullanacam.yalnız 40 günlükken kullanılamıyor.4.aydan öncede dr tavsiyesi ile kullanılıyor.orada kantoron yağı ve buchen marka pişik kremi ile birlikte kullanın diyordu ileri derece basıra.istersen pişik kremini de dene.ben bide sıcak su torbası koyuyordum günde 2-3 kere.acımı azaltıyordu. yada oturma banyosu yap.valla çok zor bir ağrı.Allah şifa versin.bi de cine 5 te bi adam çıkıp anlatıyor duydunmu bilmem.hem o emzirmeyede fazydası var çocuğun gazına falan iyi geliyor.doğum sonrası hemen kullanılabiilr demişti adam.bişi çayııı adı gelemdi aklıma:(

ay canım ilacın adını bana özelden yazabilir misin.meme olmasa bu derece olmaz da amaaannn..kantoron yağını nasıl kullandın ben sadece sürüyorum.ne kötü bir ağrı

aslında benimde kullanıp çoook fayadasını gördüğüm bi -*merhem var am şu an emziriyosun....bu krem kortizon içerikli sürdükten bi kaç dakikada acısı diniyo ve sönüyo valla yıllardırda çok iyiyim.............iştersen özelden yazayım adını ama meme veriyon unutma...............

CANIM ÖZELDEN YAZAMADIM AM SANIRIM ZOR DURUMDASIN UMARIM KIZMAZLAR BAN YAZCAM YA HAYIRDIR.......................ama bak emziriyosan lütfen kullanma kortizonlu çünkü............ULTRACROT POMAD......Çok süper bişey hemen iyileşmiştim ben...sanada yarar işallah...geçmiş olsun..

aslında benimde kullanıp çoook fayadasını gördüğüm bi -*merhem var am şu an emziriyosun....bu krem kortizon içerikli sürdükten bi kaç dakikada acısı diniyo ve sönüyo valla yıllardırda çok iyiyim.............iştersen özelden yazayım adını ama meme veriyon unutma...............

İlacın adını bana da yollar mısınız lütfen günlerdir denemedıgım kalmadı fayda eden birsey biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim

ceken herkese rabbim yardım etsin lanet bişey

ben baya iyileştim kremi daha almadım ama alıcam bulunsun.ben çörek otu yağı sürüyorum bi de kantoron yağı yaklaşık her tuvalet sonrası.bi de procto gveynol fitil çok iyi geldi adını belki yazamamışımdır ama..bi de kabızlığa süper bir ilaç var magnesie calcine onu içiyorum çokkabız olursam.amaan zor dert beee

ben baya iyileştim kremi daha almadım ama alıcam bulunsun.ben çörek otu yağı sürüyorum bi de kantoron yağı yaklaşık her tuvalet sonrası.bi de procto gveynol fitil çok iyi geldi adını belki yazamamışımdır ama..bi de kabızlığa süper bir ilaç var magnesie calcine onu içiyorum çokkabız olursam.amaan zor dert beee

bu ilacı bana kadın doğum doktorum verdi gebelikte basur olmaması için. 10 senedir kabızlık çekiyorum bukadar etkili bişey görmedim.
süper bi ilaç.akşam içiyosun sabah rahatlıyosun

SLM 38+3 teyim ve başımın belası basurdan aylardr kurtulamadım ve artık meme o kadaar buyudukı bır yemiş buyuklugunde son 2 gundur yuruyemıyor hatta yatamıyorum.krem fıtıl kullanıyorum ama hıcbır faydası yok.bıraz once zeytınyaglı pamuk yaptım ve basuru ıcerı dogru ıttım.bıraz rahatım ama hep bole olcak degılya ne yapmalıyım yardım edın...

Kanamaniz var mi acaba? Eger kanamaniz varsa, doktoru gitmenizi tavsiye ederim. Benim de zamaninda boyle olmustu yalniz kanamam vardi, ben basur sanaraktan basur ilaci kullandim. Fakat anal fissurmus. Haliyle tedavi surecini bayagi bi' gecmis oldum, en sonunda ameliyat olmak zorunda kaldim. O yuzden doktoru tavsiye ederim :(

ben 10 ayım dolduğu için eczanede satılan nc... diye bir alaç kullandım bitkisel bir ilaç.oturamıyrdum yatamıyordum.çok kötüydü yani.2.gün biraz oturmaya başladım.3.gün artık oturabiliyordum.5 günde ağrılarım baya geçti.7-8 günde memeler indi.10 günden sonra memeler çok küçüldü ama acaba kaybolurmu diye bir kutu daha aldım.bi 10 gün daha kullanacam.yalnız 40 günlükken kullanılamıyor.4.aydan öncede dr tavsiyesi ile kullanılıyor.orada kantoron yağı ve buchen marka pişik kremi ile birlikte kullanın diyordu ileri derece basıra.istersen pişik kremini de dene.ben bide sıcak su torbası koyuyordum günde 2-3 kere.acımı azaltıyordu. yada oturma banyosu yap.valla çok zor bir ağrı.Allah şifa versin.bi de cine 5 te bi adam çıkıp anlatıyor duydunmu bilmem.hem o emzirmeyede fazydası var çocuğun gazına falan iyi geliyor.doğum sonrası hemen kullanılabiilr demişti adam.bişi çayııı adı gelemdi aklıma:(

ya o ilacın adını banada özelden yollar mısın arkadaşım.ağrılarım dayanılmaz boyutta. ama benim bebeğim 2.5 aylık kullanabilir miyim ki.

kızlar ncare adlı ilacı kullandım kullanırken çok rahattım.benim baya ileri derecede yalnız bunu belirteyim içeri girmiyordu yani memler dışarıdaydı.2 kutu kullandım içeri girdi ve çok küçüldü yalnız tamamn geçmedi.şuan dere otu kürü yapıyorum.emziren annelere tavsiye ederim hemsütü de artırıyor ve iştahı da azaltıyor yani kilo problemi için de iyi.yemeklerden 15 dk önce bir tutam dereotunu çiğneyip biraz suyla yutun.wc ye kolay çıkıyorsunuz.1 ay kullanıllamıymış.şuan rahatım hiçbir sıkıntım yok ama kabız olmamm lazım.memeler biraz daha küçülürmüki diye bunu uyguluyorum.çünkü ncare de sonra bir kere
çorlandım ve meme dışarı çıktı moralim bozuldu:((( hiçbişi memeleri tamamen yok etmeyecek gibi görünüyor.en iyisi daha küçkkn bkisel yollarla kurtulamay çalışmak.ncare 1.veya 2.derecedeyseniz %100 diyor.ama ben sanırım 3. dereceyim:50::50::50:

günler geçmedi benim basur geçmedi.korkmaya başladım.hala araştırıyorum ya ameliyat olmak zorunda kalırsam...ameliyat sonrasındaki ağrı cehennem aabıymış.Allah ım korusunnnnn

kuru kayısı ye bol bol ve sarımsak yut düzenli ve kepekli ekmek tüket bişiyin kalmaz
ha birde domates,acı biber,baharat ve turşu tüketmiceksin bunlaarı kullandığın sürece geçmez çünkü:34:

aah turşular,kısırlar hayal oldu arkadaşım.ama bu basur zıkkımı tam da o bölgede yani çok zor.teşekkür ederim sağol.kayısı yiyorum da sarımsağı denemedim bakalım bi nasıl olacak

Back
X