- Konu Sahibi minikkuzum
kızlar kızlaaar var mı bi çaresi doğum yaptım 1 ay oldu.basur hortladı meme de var..kantoron yağı ve kortos fitil kullanıyorum geçmiyor şişti meme ve acıyor ne yapacammmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım ilacın adını bana özelden yazabilir misin.meme olmasa bu derece olmaz da amaaannn..kantoron yağını nasıl kullandın ben sadece sürüyorum.ne kötü bir ağrı
aslında benimde kullanıp çoook fayadasını gördüğüm bi -*merhem var am şu an emziriyosun....bu krem kortizon içerikli sürdükten bi kaç dakikada acısı diniyo ve sönüyo valla yıllardırda çok iyiyim.............iştersen özelden yazayım adını ama meme veriyon unutma...............
ben baya iyileştim kremi daha almadım ama alıcam bulunsun.ben çörek otu yağı sürüyorum bi de kantoron yağı yaklaşık her tuvalet sonrası.bi de procto gveynol fitil çok iyi geldi adını belki yazamamışımdır ama..bi de kabızlığa süper bir ilaç var magnesie calcine onu içiyorum çokkabız olursam.amaan zor dert beee
ben 10 ayım dolduğu için eczanede satılan nc... diye bir alaç kullandım bitkisel bir ilaç.oturamıyrdum yatamıyordum.çok kötüydü yani.2.gün biraz oturmaya başladım.3.gün artık oturabiliyordum.5 günde ağrılarım baya geçti.7-8 günde memeler indi.10 günden sonra memeler çok küçüldü ama acaba kaybolurmu diye bir kutu daha aldım.bi 10 gün daha kullanacam.yalnız 40 günlükken kullanılamıyor.4.aydan öncede dr tavsiyesi ile kullanılıyor.orada kantoron yağı ve buchen marka pişik kremi ile birlikte kullanın diyordu ileri derece basıra.istersen pişik kremini de dene.ben bide sıcak su torbası koyuyordum günde 2-3 kere.acımı azaltıyordu. yada oturma banyosu yap.valla çok zor bir ağrı.Allah şifa versin.bi de cine 5 te bi adam çıkıp anlatıyor duydunmu bilmem.hem o emzirmeyede fazydası var çocuğun gazına falan iyi geliyor.doğum sonrası hemen kullanılabiilr demişti adam.bişi çayııı adı gelemdi aklıma![]()